AMBER HERD IZNOSI PRLJAV VEŠ Ko je vršio veliku nuždu na krevetu Džonija Depa i šta je radio Ilon Mask?
Foto: Ilustracija

"Znala sam da verovatno neću preživeti. Bila sam toliko uplašena da će se sve završiti loše po mene. Toliko sam ga volela. Uradila bih sve, ali nisam mogla da uradim tu jednu stvar, nisam mogla da ostanem. Imala sam sve manje nade. Čudovište je za mene bilo nešto normalno u tom trenutku. Nasilje je bilo normalno i nije bilo povremeno. Bilo je jako teško, ali sam znala da moram da to uradim. Verujem da bi stvari otišle predaleko i ja sada ne bih bila ovde", ispričala je Amber.

Zahtev za razvod podnela je u maju 2016. godine. Priznala da je tokom njihovog braka bila u lošem fizičkom i psihičkom stanju.

"Gubila sam kosu, gubila na težini. Stvarno sam razbolela, dobila sam herpes. Imala sam napade panike. Bila sam uplašena i veoma zbunjena jer je osoba koje sam se plašila bila i osoba u koju sam bila zaljubljena", istakla je.

Ona je dodala i da je poslednje što želi da povredi bivšeg supruga: "Molila sam se da ne moram ovo da radim. Da ne sedim gde danas sedim. Nisam želela ovo. Ne želim da budem ovde. Sve što sam rekla danas i do sada je istina. Molila sam ga da me ne tera da dokazujem da je to istina. Nisam želela da ga povredim, Volela sam ga. Toliko sam ga volela. Zato nikada nisam ni podnela krivičnu prijavu. Nisam želela da ovo povredi Džonija. Ni sada ne želim da ga ovo povredi".

Amber je progovorila i o Ilonu Masku, otkrivši da ga je upoznala ne Met Gali 2016. godine: "Mask je bio tamo sa svojom majkom. Podsetio me je da smo se već sreli ranije. Delovao je kao pravi džentlemn. Bio je zaista fin".

Inače, Mask i Herdova izlazili su tokom njene brakoazvodne parnice sa Depom, a romansa je potrajala do 2017. godine.

Ona je takođe priznala i da je Mask dao dobrotvorne donacije u iznosu od milion dolara u njeno ime. Naime, Herd je obećala da će sav novac koji je dobila od Džonija Depa posle razvoda dati u dobrotvorne svrhe, ali to nije uradila. Ipak, tvrdi da joj je "u pomoć" u tom trenutku uskočio Ilon.

"Ilon, koji je u tom trenutku bio moj dečko, imao je dobrotvorne organizacije. On je 2017. uplatio u dve po 500. 000 dolara u moje ime", prokomentarisala je i rekla da ne može da ispuni svoja obećanja humanitarnim organizacijama jer je do sada potrošila 6 miliona dolara na troškove suđenja protiv Depa.

Ipak, ona nije objasnila zašto do početka suđenja nije uplatila svu sumu novca u dobrotvorne svrhe, kao što je i obećala.

Herd je na suđenju spomenula i tvrdnje o tome da je Depu ostavila "iznenađenje" u vidu izmeta na krevetu. Ovu informaciju potvrdio je svedok Sterling Dženkins III, Depov šofer i telohranitelj, koji je gnusan prizor i zatekao, te fotografisao.

Dženkins je istakao da mu je Amber, dok ju je vozio na Koačela festival u Kaliforniji, rekla da je "nužda bila užasna šala koja je pošla naopako".

S druge strane glumica tvrdi da to nije uradila ona, već jedan od njihovih jorkširskih terijera Bu, jer je još otkako je bila štene imala problem sa kontrolom creva zbog toga što je "pojela Džonijevu travu".

Komentari (0)

Loading