ZA NJU PRAVILA NE VAŽE Britni se ozbiljno opustila, objavom na društvenim mrežama pokrenula lavinu komentara (FOTO)
EPA

Otkako je „preuzela kormilo" pa ponovo počela da živi samostalno, te i da upravlja društvenim mrežama, Britni Spirs ipak ne prestaje da šokira. Naime, pop princeza je za jednu od najnovijih objava na Instagramu ispozirala potpuno naga, sa psom Sojerom u naručju, pa njime prekrila čitav prednji deo tela. 

- Ako volite nekoga, pustite ga da ode. Ako nekoga mrzite, otpustite i to. Suštinski, oslobodite se svega i nabavite kuče. Ljudi su glupi - poručila je poslednjom fotografijom u nizu, pa pokrenula pravu lavinu komentara. 

Foto: Printscreen/instagram

 

- Britni trese Instagram, kao i obično - samo je jedan od komentara kojim su fanovi pozdravili ovaj pevačicin potez. 

Mnogi bi zbog pravila korišćenja pomenute društvene mreže u najmanju ruku ostali bez objave kada bi uradili isto što i Britni, međutim, izgleda da za nju ta pravila ne važe ili zna kako da prevari platformu, prenose strani mediji. 

Podsetimo, Britni dugo nije imala kontrolu nad svojim životom, finansijama. Njen otac Džejmi je odlučivao i kako će se lečiti, koliko će da radi, na šta će i koliko njenog novca „odlaziti", te kako će da se prikazuje u javnosti. Nedavno je, zato, bila pobrala brojne simpatije publike pošto je (takođe, na Instagramu) priznala kako nikad nije išla na „Koačelu", pa zamolila sve da se ne smeju njenom autfitu. 

EPA

 

- ...Ovo sam snimila pre nego što mi je izrastao stomačić - poručila je na kraju objave, uz emotikon trudnice. 

Spirsovoj, takođe, nije bilo dozvoljeno da zatrudni dok je živela „pod očevom lupom". Prema njenoj ispovesti, imala je spiralu koju joj „iz tima" nisu dozvoljavali da ukloni, pa pokuša da pored dva sina iz braka s Kevinom Federlajnom, dobije još dece. 

ĐANIJEVO UBISTVO PALO JOJ JE VEOMA TEŠKO Bol zbog gubitka gurnuo ju je u pravi pakao, a ceo svet je danas zgranut njenim izgledom

Komentari (0)

Loading