UBILA SE NAJLEPŠA DEVOJČICA SVETA Bila je zvezda zloglasnog rijalitija, imala je samo 16 godina, a u solarijum krenula sa tri
Printscreen

Ukoliko ste odgledali barem jednu epizodu kontroverznog rijaliti programa "Toddlers and Tiaras" teško da vam je mogla promaći Kajlija Pouzi, koja je bila i zvezda poslednje sezone.

Nažalost, devojčica koja je takmičenja na izborima za mis nastavila i nakon emitovanja ozloglašene emisije, odlučila je da sebi oduzme život.

Kajlija je imala samo 16 godina, a tužne vesti potvrdila je njena majka na Fejsbuku.

 - Fale mi reči kojima bih mogla da opišem svoju bol. Moja lepa beba nas je napustila - pisao je ispod Kajlijine fotografije, uz molbu za privatnost i da ih mediji puste da tuguju u tišini.

Najgore od svega je to što je mlada zvezda samo nedelju dana pre proslavila upravo svoj 16. rođendan, a uzrok smrti još nije poznat.

Podsetimo, Kajlija je svetsku slavu stekla upravo zahvaljujući gorepomenutom šou programu, a njeni izrazi lica i gestikulacija kasnije su postali jedni od najpopularnijih gifova i mimova.

Kaijlija je u svetu lepote od 3. godine, i kao i većina devojčica koje su učestvovale na dečjim izborima za Miss, išla je u solarijum, šminkala se, nosila veštačke nokte i potpetice, a još njenih fotografija pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

JEDNO DRUGOM PIJEMO KRV Poznati kontroverzni par otkriva da ima posebne rituale, pa nastavlja da šokira

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading