JEDNO DRUGOM PIJEMO KRV Poznati kontroverzni par otkriva da ima posebne rituale, pa nastavlja da šokira
Printscreen

Manekenka Megan Foks i njen partner muzičar Mašin Gan Keli izazivaju intrige gde god da se pojavie, kao i svojim kontroverznim izjavama i ponašanjem u javnosti. 

Pri svom poslednjem pojavljivanju Megan je govorila o svom vereniku, kojeg je, kako kaže zamišljala baš takvog kakav jeste, od svoje četvrte godine. Verujući u kreiranje stvarnosti, manekenka je uverena da ga je sama stvorila odnosno da je manifestovala svoje želje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

- On je moj fizički tip koji bukvalno manifestujem od svoje četvrte godine. Takođe, ja sam četiri godine starija od njega. Dakle, mislim da sam ga ja stvorila. Moje misli i namere su ga oblikovale u osobu koja je danas. Ko zna kako bi izgledao ili ko bi bio da nije bilo mene - rekla je glumica.

Ona se potom osvrnula i na njihove "male rituale", od kojih je jedan konzumiranje krvi partnera.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

- Verovatno nas ljudi zamišljaju sa peharima dok pijemo krv jedno drugom, da smo kao u "Igri prestola". Ali, to je samo nekoliko kapi i to u ritualne svrhe. Trudim se da kontrolišem to i da pustimo samo nekoliko kapi krvi. Ali on je mnogo užurbaniji i haotičniji, voljan je da samo prereže svoje grudi razbijenim staklom i kaže: "Uzmi moju dušu" - ispričala je Megan.

Inače, Mašin Gan Keli verio je glumicu početkom godine u Portoriku, kada joj je darivao prsten u vrednosti od čak 500.000 dolara.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Ovaj prsten, osim što je papreno skup, specifičan je po tome što se sastoji od dva draga kamena, zelenog i srebrnog, koji simboliziraju njihova spojena srca, kao i "trnja", zbog kojeg bi, kako kaže reper, bilo bolno za Megan ukoliko ikada pokuša da ga skine.

Ova dva srca su zapravo spojena trnjem. Dakle, ako pokuša da ga skine, to će je boleti - objasnio je reper ranije i dodao da ljubav mora da boli.

KIM KARDAŠIJAN PRVI PUT SA NOVIM DEČKOM U JAVNOSTI Rijaliti zvezda i poznati komičar gestom oduševili sve prisutne

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading