ZAVRŠENO SVEDOČENJE DŽONI DEPA Novi dokazi naslućuju da bi mogao da pobedi protiv bivše žene?
EPA

Završeno je svedočenje Džonija Depa u parnici koju je pokrenuo protiv bivše supruge Amber Herd. Na kraju svedočenja glumca je ispitivala njegova advokatica Kamila Vaskez, a iskaz je zaključio izjavom da je on bio žrtva porodičnog nasilja.

Advokatski tim glumca kao dokaz na sudu priložio je snimak na kome se Džoni Dep i Amber Herd žestoko svađaju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Reci celom svetu, Džoni, da si ti žrtva nasilja. Reci: Ja, muškarac, žrtva sam porodičnog nasilja - govori Amber Džoniju na snimku.

- Šta ste odgovorili Amber na ovo što smo čuli? - pitala ga je advokatica.

- Odgovorio sam da jesam - zaključio je glumac.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Džoni Dep je proteklih dana na suđenju pokušao da dokaže da je on bio žrtva porodičnog nasilja, a ne njegova supruga. 

Između ostalog, on tvrdi da ga je Herd u žaru svađe pogodila staklenom flašom koja mu je odsekla deo prsta, te da ga je često fizički napadala.

Glumac je na sud doneo snimak na kome Amber priznaje da ga je udarala.

- Šamarala sam te, nisam te udarala šakama. Nisi dobio udarce šakama, nego šamare. Ne znam koji su bili pokreti ruku, ali si dobro. Nisam te povredila. Prestani da budeš beba, Džoni - govori besna Amber u snimku koji je Dep priložio kao dokaz.

Foto: Youtube/Printscreen

 

Mnogi Depovi svedoci tvrde da ga je Herd zlostavljala, a njegov šef obezbeđenja doneo je fotografije za koje tvrdi da prikazuju Depove modrice nakon što ga je Amber udarala i na licu mu gasila cigaretu.

RIJALITI ZVEZDI UNAKAŽENO LICE Završila hitno u bolnici, doktori joj jedva spasili facu , odmah se oglasila

Komentari (1)

Loading
Ivan Zgrozeni

27.04.2022 08:54

Hocemo sigurne kuce za muskarce! Muskarcu niko ne veruje da ga "fizicki slabija" zena zlostavlja. S druge strame, zena bez ikakvog materijalnog dokaza trazi i dobije zabranu prilaska samo na osnovu izjave jer je "muskarac jaci". Po pravilu, sud joj dodeljuje decu cak i kada pokazuje jasne znake neuracunljivosti.