ISEKLA MI JE PRST I TERALA DA TETOVIRAM NJENO IME Počelo je svedočenje Džoni Depa u slučaju protiv bivše žene (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Džoni Dep nastavio je u sredu da svedoči na sudu u Ferfaksu u Virdžiniji u predmetu za klevetu protiv njegove bivše supruge Amber Herd.

Dep je razgovarao o promeni prirode svog odnosa sa Amber. Optužio je Amber za klevetu, da je lagala i davala ponižavajuće izjave o njemu u njihovoj vezi i nakon nje. 

ISEKLA MI JE PRST I TERALA DA TETOVIRAM NJENO IME Počelo je svedočenje Džoni Depa u slučaju protiv bivše žene (VIDEO)

EPA

 

- Nije mi bilo dozvoljeno da budem u pravu, nije mi bilo dozvoljeno da imam glas - rekao je Dep.

Svađa između bivšeg para 2015. godine završila se tako što je Dep zatražio medicinsku pomoć zbog odsečenog prsta nakon što je, kako tvrdi, Amber bacila na njega flašu votke.

- Bacila je veliku bocu i koj mi je udarila u ruku i razbila se u komade - svedoči Dep.

- Onda sam pogledao dole i shvatio da mi je vrh prsta odsečen. Ne znam kakav je osećaj imati nervni slom. Ali to je verovatno najbliže što sam ikada bio njemu - dodao je Dep. 

Amber je odbacila tu tvrdnju.

U svom otprilike tročasovnom svedočenju, zvezda nominovana za Oskara je detaljno govorila o Amberinim navodima o zlostavljanju u porodici, njegovoj istoriji sa zloupotrebom supstanci i iskustvima odrastanja sa nasilnom majkom.  Depov advokat ga je pitao zašto je ostao sa Amber dok se njihov odnos sve više pogoršavao.

- Želeo sam da pokušam da to uspe. Gospođa Amber je u nekoliko navrata govorila o samoubistvu, tako da i to postaje faktor, to je nešto što živi u podsvesti vašeg mozga - rekao je Dep.

Glumac, poznat po svojoj ulozi "Pirati sa Kariba", tuži Herd za 50 miliona dolara zbog knjige Vašington posta iz 2018. u kojoj je pisala o svom iskustvu sa porodičnim zlostavljanjem. Ona nije imenovala Depa u knjizi, ali on tvrdi da ga je to koštalo unosnog filmskog rada.

- Kada su iznete optužbe, počele su da kruže svetom, govoreći ljudima da sam pijana, kokainska pretnja koja je iznenada pretukla ženu u svojim 50-im godinama. Gotovi ste - rekao je on.

Dep je ostao pri svojoj nevinosti i svedočio je da, iako su se on i Amber svađali tokom veze, on nikada nije „udario ženu“. Tokom svog dugog drugog dana svedočenja, Dep je govorio o svojim tetovažama, govoreći sudu da je Amber ismevala neke od njih, što je izjednačio sa vođenjem dnevnika svog života.

Pomenuo je tetovažu „Vinona zauvek” za koju je Dep rekao da je napravio za svoju bivšu devojku, glumicu Vajonu Rajder, ali je promenio u „Vinona zauvek” nakon što su raskinuli. Rekao je da se to Amber nije svidelo te je prepravio tetovažu.

- Skinuo sam poslednja dva slova i rekao da piše „Vino zauvek“ - objasni je glumac.

Rekao je da je Amber želela da on istetovira njeno ime, što je na kraju i učinio.

- Ironično, nedugo nakon toga je sve počelo da ide na dole. Činio sam sve što sam mogao da joj izmamim osmeh na lice umesto mrštenja, a zatim i napada bilo kakvih problema koje je imala. Pokušavao bih da je probudim smehom, pevajući joj glupe pesme na uvo. Uglavnom sam pokušavao da nastavim da joj podižem raspoloženje. Ponekad je uspelo, mnogo puta nije. Ali sam pokušao - rekao je glumac.

Podsetimo, Dep i Amber su se upoznali na snimanju filma "Dnevnik ruma" 2009. godine, venčali su se 2015. i otišli ​​u sporni razvod, uz optužbe za loše ponašanje sa obe strane.

ALKOHOL I DROGA SU JE UNIŠTAVALI Sa propalom zvezdom niko nije želeo da radi, a danas je ne biste prepoznali

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading