ALKOHOL I DROGA SU JE UNIŠTAVALI Sa propalom zvezdom niko nije želeo da radi, a danas je ne biste prepoznali
Foto: Youtube/Printscreen

Da slava za neke zvezde može biti pogubna - nije tajna. Glumica Lindzi Lohan prešla je ogroman put od holivudske slatkice i miljenice, do posrnule zvezde. 1998. godine pojavila se u kultnoj porodičnoj komediji 'Zamka za roditelje' i preko noći postala planetarno popularna.

Uz basnoslovnu zaradu stigla je i slava s kojom glumica nije znala da se nosi.

Šest godina kasnije pojavila se u filmu 'Mean Girls', a potom je pokušala da postane i pevačica. Svaki njen poslovni poduhvat je propao  -od njene modne marke do lanca restorana u Grčkoj, a paparaci su je sve češće snimali izobličenu, u alkoholnom stanju i drogiranu.

Takođe, podvrgla se i estetskim zahvatima, a sudeći po komentarima, postala je opsednuta botoksom koji joj je uništio lice. Danas ova 35-godišnjakinja uživa u nešto mirnijem životu i retko se pojavljuje u medijima.

Lude žurke sa Paris Hilton, loš odnos sa majkom i nasilne ljubavne veze obeležile su njen buran život. Lindzi su u javnosti obeležile krađe za koje je optužena. Naime, pre nekoliko godina, prijateljica ju je optužila da joj je u klubu ukrala krznenu jaknu u vrednosti od 12.000 dolara. Par godina kasnije, Lindzi je od jednog prijatelja ukrala sat Rolex vredan 35.000 dolara.

Ipak, to nije bilo sve. Lindzi je u zlatari pokušala da ukrade ogrlicu vrednu više od 2.000 dolara, a potom se branila rečenicom da je samo "htela da je pozajmi".

Ipak, čini se da su loši dani iza nje. Glumica danas izgleda znanto bolje, a nedavno se i verila za svog partnera Bajdera Šemsa, sa kojim je već dve godine u emotivnoj vezi.

ODLUČILI SU I KOJE ĆE JOJ IME DATI Nikolas Kejdž otkrio da čeka devojčicu sa 30 godina mlađom suprugom

BONUS VIDEO:

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading