NISMO IZLAZILE IZ KLUBOVA I SAMO SMO PILE! Paris Hilton progovorila o skandaloznoj prošlosti i otkrila nove šokantne detalje burnog i raskalašnog života
EPA

Čuvena naslednica lanca hotela „Hilton" u društvu Britni Spirs i Lindzi Lohan i te kako je privlačila pažnju - zbog burnog života koji je tada vodila. Mada, ni drugarice svojevremeno nisu „razočaravale", makar ne tamošnje tabloide...

Prošlo je 15 godina otkako su Paris Hilton, Britni Spirs i Lindzi Lohan fotografisane u automobilu ispred „Beverli Hils" hotela. Burna noć u Los Anđelesu koja je tada bila već za njima, mnogima je tako zauvek ostala u sećanju, ali i zbog natpisa koji su bili preplavili medije. Čuvena naslednica lanca „Hilton" prisetila se tog perioda u okviru svog podkasta, pa istakla da ne može da veruje „kako vreme leti", te otkrila koliko joj je drago što stvari ne stoje kao ranije.

NISMO IZLAZILE IZ KLUBOVA I SAMO SMO PILE! Paris Hilton progovorila o skandaloznoj prošlosti i otkrila nove šokantne detalje burnog i raskalašnog života

EPA

 

„Sveto trojstvo"

Tada okarakterisane kao „parti devojke" koje sa sobom svuda nose dramu i intrige, danas žive potpuno drugačije. Lindzi se sprema da izgovori sudbonosno „da", Paris se već udala, a Britni „drži" fokus na sebi time što je ponovo slobodna i više ne „odgovara" ocu Džejmiju ni za šta, posle i više od decenije.

- Ne mogu da verujem da je prošlo 15 godina od ovoga. Tada su nas prozvali „svetim trojstvom" 2000. - potpisala je svoju objavu na Instagramu Paris.

- A i 15 godina kasnije, toliko toga se promenilo. Ja sam se udala, Britni je ponovo slobodna, Lindzi samo što se verila. Sviđa mi se to. „Izvukle" smo se - dodala je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

- Ovako je to nekada bilo. Tabloidi su bili glavni krivci za navodne drame, svađe koje su se odvijale... Jednostavno bi napisali kako se to i to desilo, kako jedna drugu mrzi, te da svađa traje, pa pravili problem bez problema - objašnjavala je zatim u podkastu.

- Internet nam je tu sad od velike pomoći. Ali, ranije, bilo je strašno. Dugo sam se s tim borila - istakla je Paris, koju je od nastanka „svetog trojstva" kao i Britni i Lindzi dugo „bio glas" da ne izbija iz klubova, preteruje s alkoholom i troši „kao da sutra ne postoji".

KUPA SE U BOGATSTVU I SVI MISLE DA JOJ JE ŽIVOT BAJKA Vera Matović u suzama ispričala potresne detalje iz života, a ovo ljudi definitivno nisu znali o njoj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading