ĆUTALA JE O OVOME 12 GODINA! Glumica otkrila veliku tajnu sa snimanja kultnog filma i sve šokirala!
Alo

Sandra Bulok Rajan Rejnolds briljirali su u filmu „Veridba" („The Proposal") 2009. godine. Ali, prisećajući se snimanja, posebno vrele scene kada jedno na drugo naleću kao od majke rođeni, glumica objašnjava - da nije baš sve bila igra i zabava.

U „About Last Night" podkastu koji vodi Adam Rej, Bulokova je „postala" još jedna u nizu svetski poznatih umetnica koje ističu koliko ti snimajući dani mogu da budu neprijatni.

Naime, nije joj pomoglo ni to što se dobro znaju, što su komičari, profesionalci, a o pehu partnera s velikog platna je ćutala proteklih 12 godina samo zato što joj se nije pružila prilika da ispriča hit anegdotu sa seta. 

Alo

 

- Set je bio zatvorenog tipa, što znači da je malo kome dozvoljen pristup. Šetali su se eventualno frizer i šminker okolo, koji bi nešto malo sredili pred izvesnu scenu. Rajan i ja smo imali trake boje kože da mestima koje ne bi trebalo usnimiti, meni je kosa „kao slučajno" padala preko grudi... Sve je delovalo kao da za grešku nema mesta - počela je ona. 

- Međutim, kad smo se sudarili, kao što je u sceni i trebalo, viču nam: „Okej, rez!" I tako, on je igrom slučaja završio na kolenima, čekajući nastavak snimanja. A ja... Radim sve samo da ne gledam gde ne treba. Rediteljka En Flečer je iz mraka tada uzviknula: „Rajane, sve se vidi!" Tad smo već počeli da menjamo boju. Ponavljala sam sebi: „Ni slučajno nemoj da pogledaš, ne gledaj..." Mislila sam se i: „En, to može mnogo lepše da se obavi" - nastavila je, pa izazvala razne reakcije, kako je malo ko do sad znao šta se desilo. 

- Bilo mi je neprijatno, kao i njemu, ali na kraju dana... Toliko se znamo da me je bilo baš briga, u suštini, kao i njega. Brzo smo i taj kamen preskočili. A i on, nije se dao zbuniti, koliko god da je bio u nezavidnoj poziciji - zaključila je Sandra.

IMA VEZE SA DECOM, DUGO SU TO KRILI OD JAVNOSTI! Komšije Jovane i Saleta razvezale jezik i otkrile sve o razvodu poznatog para!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading