BREDLI KUPER UNAKAŽEN BOTOKSOM! Holivudski glumac i miljenik žena izgleda neprepoznatljivo!
Foto: Youtube/Printscreen

Bredli Kuper se na dodeli nagrada SAG pojavio ispeglanog i natečenog lica čime je podstakao nagađanja o odlasku na botoks.

Holivudski miljenik žena, 47-godišnji glumac Bredli Kuper, laskavi status zasluženo nosi još od početaka karijere, a često se za njega kaže i da s godinama izgleda samo sve bolje.

Ipak, čini se da je i on pokleknuo pred zabrinjavajućim trendom koji u zadnje vreme hara Holivudom, a reč je o zahvatima za pomlađivanje.

Na uporednim fotografijama glumca koje je objavio Daily Mail jasno se može videti da sada ima manje bora nego pre par godina, a promenio mu se i oblik glave.

Zbog njegovog iznenađujućeg izgleda u drugi plan je pao prisni susret s Ledi Gagom, s kojom su ga povezivali kada su zajedno snimili film "Zvezda je rođena", a pisalo se i da je zbog nje ostavio suprugu Irinu Šajk s kojom ima ćerku, ali kasnije se pokazalo kao netačno.

Inače, osim Bredlija, na dodeli SAG nagrada izgledom je sve ponovo šokirala i Nikol Kidman, koja se takođe u zadnje vreme odala čarima botoksa.

MLADA BLISTA U BELOM! Isplivali snimci sa tajnog venčanja Dejane Živković, par nikad srećniji, trubači napravili haos na parkingu

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading