MIRANDA U ŽEŠĆIM AKCIJAMA SA ŽENOM! Scene intimnih odnosa u kultnoj seriji "Se*s i grad" ponovo intrigiraju javnost, a ovaj detalj malo ko zna!
EPA

Nove epizode serije "Seks i grad" donele su nešto potpuno neočekivano, tačnije sve žešći seks između glumice Sitnije Nikson, koja tumači ulogu Mirande, sa nebinarnom Če Dijaz, koju igra Sara Ramirez.

Njih dve su u ovoj epizodi, pod nazivom „And just like that“, potpuno gole, te razmenjuju nežnosti u krevetu.

Nedavna avanutra koju je Miranda započela sa Če upravo donosi još vatrenih scena i seksualnih avantura, nakon što je shvatila da je, ipak, privlače žene.

Prvi put su se umalo poljubile u klubu, i to dok su zajedno pušile travu, a potom su se dodirivale u kuhinji Keri Bredšo, koju tumači Sara Džesika Parker.

U novoj epizodi, scene su još eksplicitnije, pa možemo videti Mirandu koja leži u krevetu sa Če, dok joj devojka ljubi bradavice.

Inače, interesantno je da obe glumice i u privatnom životu na isti način dele svoju seksualnost - Sitnija Nikson je nakon završetka originalnih sezona serija obelodanila da je lezbijka, te da ima dugogodišnju partnerku.

S druge strane, Sara Ramirez se, takođe, autovala kao lezbijka, a potom i kao nebinarna, odnosno, rodno neutralna osoba.

NAMERNO SE ZARAZILA! Preminula poznata pevačica i antivakserka u 57. godini života od posledica koronavirusa!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading