SEĆATE LI SE GILJEA I TETE? Bili su zvezde serije "Seranovi", Srbija ih je obožavala, napustili su glumu i nestali iz javnosti, a evo kako danas izgledaju!
Printscreen

Serija "Seranovi" doživela je veliku popularnost u mnogim zemljama širom sveta, ali i u Srbiji gde je važila za jednu od najgledanijih.

Glavni likovi postali su velike zvezde, a 2008. godine našu prestonicu posetili su Natalija Sančez i Viktor Elijas koji su u seriji tumačili jedne od omiljenih junaka Tete i Gilje.

Dok su snimali seriju bili su u tinejdžerskim godinama, a sada već uveliko gaze četrtu deceniju života, ali se i ređe pojavljuju na malim ekranima i javnosti uopšte.

Tete, odnosno Natalija, je nakon “Seranovih” snimila još nekoliko manjih serija, a onda se udala i posvetila se majčinstvu. Ona je u braku sa 10 godina starijim glumcem Markom Klotetom sa kojim je dobila dvoje dece.

Mnogi konstatuju to da se čuvena Tete sa godinama nije mnogo promenila i da je zadržala mladalački izgled, te da bi je lako prepoznali na ulici.

Sa druge strane, njen partner iz serije, Gilje, odnosno Viktor Elijas, dosta se promenio, te bi malo ko prepoznao da se radi o nestašnom dečaku iz hit serije.

U međuvremenu je promenio i profesiju, te se danas uspešno bavi muzikom, a sa Natalijom Sančez je ostao u odličnim odnosima.

SKANDAL SVETSKIH RAZMERA! Isplivalo u javnost da Kardašijanke šminku testiraju na svojim zaposlenima, a njima sleduje ovo ako odbiju!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading