OVO JE KRIO KAO ZMIJA NOGE! Suprug Paris Hilton krije ćerku koju je video samo jednom, a to nije sve o njegovoj misterioznoj prošlosti!
EPA

Paris Hilton rekla je sudbonosno da svom izabraniku Karteru Reumu na venčanju iz snova. Malo nakon svadbe u javnost su isplivali detalji iz života njenog partnera. Iako ona tvrdi da je savršen, Karter ima devetogodišnju ćerku koju još nije upoznao.

- Iako nemaju klasični odnos oca i kćeri, on nju izdržava od kad se rodila i nastaviće i dalje tako - rekao je Reumov advokat za Page Six, koji je objavio ovu priču.

Majka devojčice je bivša rijaliti zvezda Laura Belici. Karter je navodno devojčicu prihvatio kao svoju ćerku i bez testa očinstva.

OVO JE KRIO KAO ZMIJA NOGE! Suprug Paris Hilton krije ćerku koju je video samo jednom, a to nije sve o njegovoj misterioznoj prošlosti!

EPA

 

- Devojčica se oseća odbačenom i izostavljenom iz očevog života, a posebno su je pogodile fotografije sa venčanja s Paris koje su dobile veliku medijsku pažnju - rekao je izvor.

Karter je ćerku video samo jednom od kad se rodila, a sad planira osnovati porodicu s Paris.

- Ona je prekrasna devojčica i želi dati ljubav ocu i onome koga on odluči da voli. U dobi je kad je identitet jako važan, a dete se treba osećati upotpunjeno - dodao je izvor blizak situaciji.

Izvor tvrdi da devojčica pati i da tvrdi da voli oca i celu njegovu porodicu.

Karter je preduzetnik i investicioni bankar, a obogatio se kad je pokrenuo posao s bratom.

ALEK NIJE SLUČAJNO UBIO ŽENU NA SETU FILMA! Brat poznatog glumca progovorio i otkrio šokantne detalje, Boldvin je bio žrtveno jagnje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading