IMA VEZE SA DECOM, DUGO SU TO KRILI OD JAVNOSTI! Komšije Jovane i Saleta razvezale jezik i otkrile sve o razvodu poznatog para!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Jovana Pajić i frontmen „Tropiko benda" Aleksandar Cvetković, poznatiji kao Sale Tropiko, rešili su da se razvedu posle deset godina braka. Njih dvoje su sa ćerkama Helenom i Đinom živeli u jednom beogradskom naselju, a Jovana se nedavno iselila odatle i sada živi kao podstanar sa ćerkama.

Naime, njihove komšije su otvorile dušu, te otkrile da ih je iznenadila vest da se razvode.

- Pročitao sam to u novinama, baš nisam očekivao. Uvek kad sam ih viđao bili su nasmejani, sa njihovim ćerkicama i psima. Moram priznati da ih u poslednje vreme nisam sretao, pre nekoliko nedelja sam video Jovanu kada je izašla da šeta pse, ali posle toga ne. Saleta sam tu i tamo viđao ispred obližnje pekare - kaže njihov komšija iz naselja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

U domaćim medijima se pojavila informacija da se Jovana pre više od mesec dana iselila iz stana u kom su živeli, no, izgleda da to nije tačno. Kako nam je ispričala komšinica, ona je nedavno videla pevačicu u obližnjoj prodavnici.

- Pre nekih 15-ak dana sam srela Jovanu u prodavnici, nije mi odavala utisak da je loše ili neraspoložena. Međutim, videla sam na portalima da se ona navodno iselila pre više od mesec dana, ja sad ne mogu da tvrdim da li je tu ili nije, ali eto, nedavno sam je videla - kaže komšinica estradnog para.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ista komšinica nam je otkrila da je čula pre više od dva meseca da se Sale i Jovana razvode, što samim tim znači da su dugo uspevali to da kriju od javnosti.

- Ja sam to čula od jedne prijateljice, ne bih sad da pričam šta i kako, ima veze sa decom. Uglavnom, očigledno to duže traje nego što se zna, a i priznali su da je već pokrenuta brakorazvodna parnica, pa samim tim je jasno da njihov odnos već dugo nije kako treba. Žao mi je, bili su jako lep par, ali oni znaju šta je za njih najbolje - zaključila je komšinica.

Podsetimo, vest o tome da se Jovana i Sale razvode pojavila se proteklog petka na domaćim portalima. Pevačica je i potvrdila ova saznanja, ali nije želela previše da detaljiše.

NEĆE JE BITI U NASTAVKU "IGRA SUDBINE"! Poznata glumica odlučila da napusti seriju i ističe da joj nimalo nije žao!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading