NISU MOGLI DA DOPUSTE DA NESTANE! Producenti "Se*s i grada" otkrivaju da se Samanta ipak pojavljuje u nastavku kultne serije!
Printscreen

Serija „I tek tako“ („And Just Like That“), novo poglavlje kultnog „Seksa i grada“, prati Keri, Mirandu i Šarlot koje od uzbudljivog putovanja kroz komplikovanu stvarnost i prijateljstva u tridesetima zakoračuju u još komplikovaniju stvarnost i prijateljstva u pedesetim. I sve to bez legendarne Samante.

Naime, pošto je objavljena zvanična najava serije i svi s nestrpljenjem iščekuju emitovanje prve epizode, izvor blizak produkciji konačno je dao odgovor na pitanje šta se desilo sa Samantom Džons, budući da se spekulisalo da je ubijena.

NISU MOGLI DA DOPUSTE DA NESTANE! Producenti

EPA

 

- Nismo mogli da dopustimo da Samanta luta Njujorkom i da druge žene (Šarlot i Miranda) ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla. Nije bila opcija ni da je pošaljemo u Los Anđeles, jer smo to učinili u prvom filmu, tako da je njen lik sa sedištem u Londonu zaista bio savršen način da je održimo u životu i objasnimo njeno odsustvo - rečeno je iz produkcije.

Podsetimo, odavno je poznato da se Kim Katral neće pojaviti u nadolazećem serijalu, ali ne i na koji je način lik Samante odstranjen iz serije

NAŠLI SOBU ZA ZLOSTAVLJANJE DEVOJAKA! Policija provalila u stan poznatom pevaču i zatekla haos, javnost užasnuta istinom koja je isplivala!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading