NISU MOGLI DA DOPUSTE DA NESTANE! Producenti "Se*s i grada" otkrivaju da se Samanta ipak pojavljuje u nastavku kultne serije!
Printscreen

Serija „I tek tako“ („And Just Like That“), novo poglavlje kultnog „Seksa i grada“, prati Keri, Mirandu i Šarlot koje od uzbudljivog putovanja kroz komplikovanu stvarnost i prijateljstva u tridesetima zakoračuju u još komplikovaniju stvarnost i prijateljstva u pedesetim. I sve to bez legendarne Samante.

Naime, pošto je objavljena zvanična najava serije i svi s nestrpljenjem iščekuju emitovanje prve epizode, izvor blizak produkciji konačno je dao odgovor na pitanje šta se desilo sa Samantom Džons, budući da se spekulisalo da je ubijena.

EPA

 

- Nismo mogli da dopustimo da Samanta luta Njujorkom i da druge žene (Šarlot i Miranda) ne komuniciraju s njom. To jednostavno ne bi imalo smisla. Nije bila opcija ni da je pošaljemo u Los Anđeles, jer smo to učinili u prvom filmu, tako da je njen lik sa sedištem u Londonu zaista bio savršen način da je održimo u životu i objasnimo njeno odsustvo - rečeno je iz produkcije.

Podsetimo, odavno je poznato da se Kim Katral neće pojaviti u nadolazećem serijalu, ali ne i na koji je način lik Samante odstranjen iz serije

NAŠLI SOBU ZA ZLOSTAVLJANJE DEVOJAKA! Policija provalila u stan poznatom pevaču i zatekla haos, javnost užasnuta istinom koja je isplivala!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading