KRALJEVSKU PORODICU PRATI JEZIVO PROKLETSTVO! Nesreće, skok sa litice u bezdan, bežanje iz zemlje i misteriozne vradžbine, a tu nije kraj užasu!
Shutterstock

Zdravstveno stanje princeze Šarlin poslednjih je dana goruća tema svetskih tabloida, a nakon što su svi počeli da sumnjaju da je palata Monaka rekla istinu o njoj, produbila se i teorija zavere koja već godinama prati njihovu kraljevsku porodicu.

"Prokletstvo Grimaldija" seže daleko u istoriju, još od prvog princa Renijea. Prema navodima teoretičara zavere, princ se onda zaljubio u devojku koja je zapravo bila veštica. Vodio ju je u šetnje, a kako je nije mogao zavesti, nasrnuo je na nju. Odbila ga je nekoliko puta, a kako je to sve bilo na sramotu njene porodice, na kraju se bacila s litice pred njegovim očima.

Shutterstock

 

- Ni jedan Grimaldi neće imati sreće u braku - rekla mu je pre nego što se bacila u smrt.

Nekoliko stotina godina kasnije mnogi veruju kako je prokletstvo stvarno. Mlađa sestra princa Alberta, Stefani, dvaput se razvela, a suprug njegove starije sestre Karoline preminuo je u nesreći na moru kada je imao 30 godina. Albertova majka, Grejs Keli, poginula je u saobraćajnoj nesreći 1982. godine, a to je jedna od najvećih tragedija s kojima se palača suočila poslednjih godina.

Shutterstock

 

Sada su oči javnosti uprte u njegov brak s princezom Šarlin. O problemima u njihovom braku neprestano se šuškalo tokom njenog boravka u Južnoafričkoj Republici i mnogi su smatrali da mu se više neće vratiti, no on je te glasine uporno i oštro poricao, a ovih su se dana pojavile i glasine da joj veliku podršku pruža ruski milijarder Vladimir Doronin, koji je poznat i kao bivši verenik supermodela Naomi Kembel.

The Daily Beast piše kako je Šarlin nesrećna u tom braku dugi niz godina. Izvor koji je bio sa kraljevskim parom na ručku u palati pre nekoliko godina tvrdi kako je princeza tiho jecala tokom celog ručka, a Albert nije ni trepnuo. "Albert nije prihvatio da ona doslovno pored njega sedi i plače. Nije mi jasno zbog čega se nije samo ustala i otišla. Verovatno je htela da se njena nesreća vidi", rekao je izvor. Kaže kako je cela situacija bila i više nego neprijatna.

Shutterstock

 

Princeza Šarlin navodno je nekoliko puta pokušala da pobegne iz Monaka, a ni jednom joj do kraja nije uspelo. Šta se tačno događa iza zatvorenih vrata palate, retki znaju. Albertova supruga navodno je još 2011. godine pokušala da pobegne pre venčanja, razgovarala je sa južnoafričkim izaslanikom u Parizu, ali na kraju joj je oduzet pasoš i nije mogla da ostvari svoj plan. Palata je sve te navode opovrgnula.

Šta će se dešavati sa princezom Šarlin, njenim oporavkom i suprugom, videće se u narednom periodu.

ONA ŽIVI NA SELU, DOSTA JOJ JE 25.000! Skandalozna izjava Darka Lazića o alimentaciji zgrozila i razbesnela javnost širom Srbije!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading