ALEK NIJE SLUČAJNO UBIO ŽENU NA SETU FILMA! Brat poznatog glumca progovorio i otkrio šokantne detalje, Boldvin je bio žrtveno jagnje!
Profimedia, Instagram

Ceo svet potresla je informacija da je glumac Alek Boldvin na snimanju filma u "Rust" upucao je i usmrtio direktorku fotografije Halinu Hačins. Od tragedije je prošlo mesec dana, a još niko zvanično nije proglašen krivim.

Brat Aleka Boldvina, Danijel, gostujući u emisiji “The Domenick Nati Show” izneo je svoju teoriju o incidentu. Naime, Danijel je istakao da njegov brat ne bi trebalo da preuzme krivicu za ubistvo Haline Hačins, prenosi "LA Times"

- Alek je “žrtveni jarac”. Velike zvezde izraženih političkih stavova su laka meta - rekao je Danijel Boldvin i dodao:

- Ovo je ništa drugo do posledica njegove doslednosti i čvrstih stavova o određenim stvarima. Ljudi koji ga ne vole će ga iskoristiti, njegovu suprugu progoniti... On je meta.

ALEK NIJE SLUČAJNO UBIO ŽENU NA SETU FILMA! Brat poznatog glumca progovorio i otkrio šokantne detalje, Boldvin je bio žrtveno jagnje!

Profimedia

 

Iako Danijel nije želeo da precizira o kakvim je političkim stavovima reč, nije tajna da Alek Boldvin nije simpatisao nekadašnjeg predsednika Donalda Trampa, često ga imitirajući u šou-programu “Saturday Night Live”, odnosno da je u to vreme otvoreno podržavao Baraka Obamu.

Podsetimo, jedan od prvih koji je javno upro prst u Aleka Boldvina bio je Donald Tramp mlađi, koji prodaje majice sa natpisom “Pištolji ne ubijaju ljude, Alek Boldvin ih ubija”.

Iako se čini da postupci Trampovog sina idu u prilog Danijelovoj teoriji o “žtrvenom jarcu”, tužilac koji istražuje incident u Nju Meksiku, Meri Karmak Altvajas je demokrata.

TRAGEDIJA! Preminula ćerka (25) poznatog pevača, porodica potpuno slomljena od tuge!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading