NISAM HTEO DA SE ŽENIM Džordž Kluni: Znao sam da više nikada ništa neće biti isto, glumac otkrio kako ga je žena "prevarila"
EPA

Džordž Kluni je dugo važio za najpoželjnijeg neženju, da bi gotovo preko noći izgubio tu titulu - pošto je upoznao tada Amal Alamudin. Kada su se venčali i ona postala gospođa Kluni, a zatim mu i rodila dvoje dece, Elu i Aleksandra, glumcu je „život postao kompletan", priznaje, ali napominje da nije ni sanjao da će tako nešto da mu se desi.

Naime, on je dugo verovao u suprotno i ne želeći da „stane na ludi kamen", a u nedavno emitovanoj epizodi podkasta „WTF" s Markom Maronom otvorio je dušu upravo na tu temu, opisujući Amal kao najlepšu i najpametniju ženu koju je ikad upoznao.

Kako ga je samo „prevarila"!

- Slušajte, ja uopšte nisam hteo da se ženim. Nisam hteo decu. A onda sam upoznao ovo nestvarno biće. Ušla je u moj život i bio sam očaran, od samog starta. I odmah sam znao, čim sam je upoznao, da više nikad ništa neće biti isto - rekao je on voditelju.

Amal Kluni, Džordž Kluni

EPA

 

- Izlazio sam s mnogo finih, pametnih, talentovanih žena, ali tek nekad vam se desi tako neko ko je kao stvoren za vas. Mislim da smo se Amal i ja baš našli i da ona oseća isto, kada sam ja u pitanju - dodao je.

Amal i Džordž su se venčali 2014, posle nepunih godinu dana zabavljanja. Do same veridbe, o braku nisu ni razgovarali. Porodicu su, međutim, već planirali, razgovarali o tome, posebno posle posete prijateljima čije je dete, prema rečima glumca, bilo „nemoguće".

- Šokira me to koliko sam srećan. Čudno je to reći, da... - zaključio je Kluni, sada i ponosni otac dvoje dece.

BONUS VIDEO: 

TVRDILA DA JU JE 10 GODINA OBMANJIVAO Slavko Beleslin je bio u braku sa Ivom koja ga je na kraju tužila!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading