DALA JE BOLDVINU KOBNO ORUŽJE! Ovo su detalji o devojci za koju kažu da je najveći krivac jezivog zločina koji je šokirao Ameriku i svet!
EPA

Vest da je glumac Alek Boldvin na snimanju filma usmrtio snimateljku Halinu Hačins i ranio reditelja Džoela Suzu pucavši navodno iz filmskog pištolja šokirala je ceo svet, a mnogi i dalje ne mogu da dođu sebi od šoka šta se zapravo tu desilo.

U javnost su isplivali brojni detalji strašne nesreće, a izvori su sada za strane medije naveli da je devojka koja je zadužena za oružje na setu ranije dala pištolj detetu glumcu (11), a da ga prethodno nije proverila.

Oni su, takođe, dodali da je oružarka viđena kako puni pištolj na "nesiguran način" i okarakterisali je kao "zelenu i neiskusnu", piše "Dejlimejl".

- Bila je malo nemarna sa oružjem, mahala je s vremena na vreme - naveli su.

DALA JE BOLDVINU KOBNO ORUŽJE! Ovo su detalji o devojci za koju kažu da je najveći krivac jezivog zločina koji je šokirao Ameriku i svet!

Profimedia, Instagram

 

Drugi izvori istakli su da krivicu snosi i pomoćnik direktora koji nije proverio oružje pre nego što je predato Aleku Boldvinu na korišćenje za potrebe snimanja.

Boldvin je odmah nakon nesreće pitao kako su mogli da mu daju vatreno oružje napunjeno pravim mecima.

- Sve ove godine nikada mi nisu dali napunjen pištolj sa pravim mecima - vikao je glumac, koji je nakon incidenta bio u potpunom šoku i nije znao koliko su snimateljka i reditelj teško povređen - objasnio je svedok sa lica mesta.

Podsetimo, snimateljka Halina Hačins (42) nažalost je preminula zbog prostrelne rane, a reditelj Džoel Suza je nekoliko sati zadržan u bolnici i pušten na kućni oporavak.

Svedoci s lica mesta rekli su da Alek Boldvin nije mogao da se smiri od šoka zbog tragedije, a nekoliko sati kasnije prvi put se oglasio na Tviteru.

- Ne postoje reči koje bi opisale moj šok i tugu zbog tragične nesreće koja je oduzela život Halini Hačins, supruzi, majci i našoj duboko poštovanoj koleginici. U potpunosti sarađujem sa policijskom istragom kako bi bilo otkriveno kako je došlo do tragedije - poručio je Boldvin.

NOVI DETALJI JEZIVOG ZLOČINA SA SETA! Zaposleni znali da je pištolj neispravan, odlučili da progovore i odbrane Aleka Boldvina!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading