GOLA MEGAN FOKS Glumica otkrila bizarne detalje sudbinskog susreta, pa mu uperila pištolj u međunožje
Printscreen

Megan Foks i Mašin Gan Keli Gun snimili su provokativnu naslovnicu za britanski časopis GQ. Oni ne prestaju da pune medijske stupce svojim javnim potezima i ponašanjem, a par o kom niko ne prestaje da priča sada se odlučio na novi iznenađujući potez.

GOLA MEGAN FOKS Glumica otkrila bizarne detalje sudbinskog susreta, pa mu uperila pištolj u međunožje

Printscreen

 

Naime, glumica i muzičar pozirali su zajedno za naslovnicu britanskog izdanja časopisa GQ, za koji su dali i intervju, a najviše se istakla upravo 35-godišnja Megan, koja je pozirala u potpunosti gola.

Tokom intervjua progovorili su o svojoj velikoj ljubavi i objasnili kako veruju da je njihov susret na snimanju filma "Midnight in the Switchgrass" bio sudbinski i da se dogodio u pravo vreme.

- Dogodila se ta čudna stvar. Nismo se videli nikada prije i ne sećam se njegove face. Sećam se samo visokog, plavog stvorenja, poput duha koji je nestao. Mislim da nam je bilo suđeno da se do tog trenutka ne vidimo, samo su se naše duše upoznale - opisala je Megan njihov prvi susret.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

- Priča o dva izopštena, osuđena na propast ljubavnika uhvaćenih u mukama žestoke, silovite, eksplozivne ljubavi sa: grozničavom opsesijom, puškama, zavisnošću, šamanima, puno krvi, opštim haosem, terapijom, tantričkim noćnim košmarima, obavezujućim ritualima, psihodeličnim halucinacijama, organskim smutijima i vrstom seksa zbog koje bi i Lucifer stegao svoju brojanicu - napisala je Megan na Instagramu uz fotografije sa snimanja.

 

- Život bez tebe je gori od smrti, pucaj mi u glavu ako nam ništa ne preostane i ako do toga ikada dođe, nađi me na nebu i dozvoli mi da se j****o kao demoni-  bio je jednako slikovit i muzičar.

Za vreme snimanja sudbinskog filma, ona je još bila u braku sa glumcem Brajanom Ostinom Grinom, sa kojim ima troje djece, dok Mašin iz prethodne veze ima jednu ćerku.

ŠOK ODLUKA POZNATOG JUTJUBERA! Baka prase menja ime, dosta mu je svega!

PEVAČICA ŠOKIRALA ODGOVOROM NA BEZOBRAZNO PITANJ! Pitali je kada je poslednji put vodila ljubav!
BONUS VIDEO ZA ZABAVU

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading