STARLETA DOŽIVELA STRAVIČAN UDES Pijana sela za volan bez dozvole
Printscreen

Britanska starleta Kejti Prajs, kojoj je zabranjeno da vozi, trenutno se nalazi u bolnici nakon udesa koji je imala u ponedeljak, 27. septembra.

Policija je na licu mesta uhapsila 43-godišnju rijaliti zvezdu zbog navodne vožnje pod dejstvom alkohola i sada joj preti zatvorska kazna, ako bude optužena i proglašena krivom

Kejti već ima zabranu vožnje, a vozačku dozvolu je trebalo da ponovo donije tek 13. oktobra ove godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 

- Kejti je izvrnula automobil i bila je u lošem stanju kada je stigla policija. Ona je sada u bolnici i svi su očajnički zabrinuti za nju - ispričao je jedan svedok.

- Žena, 43 godine, uhapšena je zbog sumnje da je upravljala vozilom dok je bila iznad dozvoljene granice za alkohol i droge, i prevezena je u bolnicu na pregled - saopšteno je.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katie Price (@katieprice)

 

Bolničari su potvrdili da su pozvani na ranojutarnji sudar i odveli jednu osobu u bolnicu.

Do nesreće je došlo samo nekoliko sati nakon što je progovorila o svojim poteškoćama u vezi sa posetom sinu Harviju pošto nije mogla da sedne za volan.

Kejti je očekivala da će dobiti nazad vozačku dozvolu još u aprilu, ali joj je zabranjena narednih šest meseci. Majka petoro dece odslužila je 18-mesečnu kaznu nakon što je zadržala identitet vozača njenog roze Rendž Rovera tokom sudara.

NATAŠINA KUMA SE BORILA SA TEŠKOM BOLEŠĆU Ova voditeljka ju je venčala sa Dačom Ikodinovićem, pa nestala zbog zdravstvenih problema!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading