ŠEST MESECI SU GA HRANILI NA CEVČICU Poznati glumac otkrio da je imao rak sa kojim se jedva izborio
EPA

Glumac, pisac, režiser, ljubitelj hrane i plesač Stenli Tuči otkrio je da je imao rak pre oko tri godine, ali je uspešno lečen.

U intervjuu za septembarsko izdanje Vere, časopisa Virgin Atlantic za letove, Tuči je rekao da mu je dijagnostikovan tumor u podnožju jezika i da je prošao kroz mesece zračenja visokim dozama i hemoterapije.

Imao sam cev za hranjenje šest meseci - rekao je za magazin, dodajući da se verovatno bolest neće vratiti.

Ranije ove godine, Tuči je imenovao originalnu seriju CNN-a "Stenli Tucci: Searching for Itali", šestodelni program u kojem je posetio nekoliko regiona Italije, otkrivajući istoriju i kulturu zemlje kroz njena najpoznatija jela.

Prošle godine, ubrzo nakon što su mnoge zemlje uvele karantine zbog koronavirusa, glumac nominovan za Oskara, umalo je prekinuo internet videom koji je postavio na Instagramu i na kojem se vidi kako pravi Negroni za svoju suprugu Feliciti Blunt-performans zbog kojeg je dobio nadimak "se*** barmen".

Tuči je tri godine skrivao od javnosti svoju bolest.

- Zbog raka se istovremeno plašiš i više i manje. Osećam se puno starijim nego što sam bio pre bolesti, ali i dalje želim da napredujem i učinim različite stvari - dodao je.

BONUS VIDEO:

MAJKA DARKA LAZIĆA OČAJNA ZBOG BARBARE Misli da će mu uzeti sve pare, a Marina mu je zapretila da nikad više neće videti sina!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading