MENJA PROFESIJU, GLUMA ĆE MALO SAČEKATI Dženifer Aniston pokrenula svoj biznis, fanovi oduševljeni, evo šta je u pitanju
EPA

Glumica Dženifer Aniston je dok je čekala da se vrati svetu glume zbog pandemije korona virusa, radila je na nečemu novom.

Naime, odlučila je da se okuša u lansiranju sopstvenog kozmetičkog brenda, a o svemu je obavestila svoje pratioce na društvenim mrežama.

Nešto novo dolazi - napisala je ispod objave na Instagramu koja je odmah pokrenula lavinu komentara, a njeni pratioci odmah su počeli da nagađaju o čemu se tačno radi. Ova objava je za kratko vreme dobila više od 1,5 miliona pregleda.

Iako nije otkrila o kakvim i kojim tačno proizvodima se radi, otkrila je ime brenda - "LolaVie".

Glumica je i 2010. godine lansirala parfem nazvan upravo "LolaVie", ali se ipak na kraju predomislila i promenila naziv u "Jennifer Aniston" i to iz razloga što su postojali konflikti sa sličnim brendom.

Podsetimo, kozmetička industrija za Aniston nije nepoznato područje jer je godinama zaštitno lice brenda Aveedo, ali i mnogih drugih bjuti kompanija.

Aniston će zasigurno imati veliku konkurenciju, jer bi ove godine kozmetičke linije trebalo da lansiraju Hejli Biber i Ariana Grande, dok će Kim Kardašijan predstaviti liniju proizvoda za telo.

BONUS VIDEO:

BOJSI IZ MUĆKI POSTAJE SRPSKI DRŽAVLJANIN Otkriveno kada legendarni glumac stiže u Srbiju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading