BOJSI IZ MUĆKI POSTAJE SRPSKI DRŽAVLJANIN Otkriveno kada legendarni glumac stiže u Srbiju
Printskrin

Britanski glumac Džon Čalis koji je tumačio ulogu čuvenog Bojsija u kultnoj seriji Mućke, danas je bio gost jutarnjeg programa na TV Prva.

Zašto je odlučio da bude državljanin Srbije

- Džon Ča je sa nama

- Dobro jutro Filipe, ja provodim svoje vreme u želji da se vratim u srbiju. 

- Šta vam se najviše dopada ovde?

- Privlači me to što sam otkrio da imamo mnogo toga zajedničkog. Nosimo se sa istim stvarima, sviđaju nam se isti likovi. Neko mi je rekao "Gledanje mućki je jedina stvar koja mi je stavljala osmeh na lice za vreme tog teškog perioda". Zamišljao sam kako je bilo ratovati u Jugoslaviji a onda vratiti se normalnom životu.

BOJSI IZ MUĆKI POSTAJE SRPSKI DRŽAVLJANIN Otkriveno kada legendarni glumac stiže u Srbiju

Shutterstock

 

- Zašto želite srpsko državljanstvo?

- Time se osećam mnogo bliže narodu, osećam se građaninom te zemlje. Ta povezanost preko komedije ukazuje na to da smo svi isti, a komedija nas zbližava. Svi smo mi uostalom prošli iste stvari u proteklih godinu dana. Goran Vesić je hteo da me nagradi jer smatra da sam dao svoj doprinos u tim teškim situacijama. Bilo bi sjajno da ovaj dokumentarac "Bojsi u Beogradu", koji sam napravio u Srbiji, pomogne vašoj zemlji. Jedva čekam da se vratim u Srbiju i da ohrabrim i druge da posete Srbiju. Vi ste vrlo hrabar narod - rekao je Džon i dodao:

- Imam želju da saznam još više o vašoj zemlji. Ne znam šta je dalje, da napišem knjigu, da napravim dokumentarac o Srbiji... To mi se nikada nije desilo, ali osećam u srcu tu vezu.

- Kada možemo da vas očekujemo u Beogradu?

- Prvom prilikom dolazim u Srbiju, samo da se sve završi.

Goran Vesić je prokomentarisao Džonovo uključenje:

- Kada je Bojsi dolazio u Srbiju, ja sam mu pokazao sve naše znamenitosti i predložio sam mu da postane naš državljanin. On je dosta promovisao Srbiju na svojim društvenim mrežama, a mi nemamo dosta turista iz Britanije i želimo da što vise Britanaca dođe, živimo od turizma, tako da je ovo dobar način da Britancima pokažemo našu zemlju- rekao je Goran Vesić.

MAJKA DARKA LAZIĆA OČAJNA ZBOG BARBARE Misli da će mu uzeti sve pare, a Marina mu je zapretila da nikad više neće videti sina!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading