HOLIVUDSKI SKANDAL, ANĐELINA OTKRILA DA JU JE NAPAO SILOVATELJ! Glumica je dugo ćutala o ovoj temi, Bred Pit je sve znao a onda ju je izdao!
EPA

Anđelina Džoli dala je retki intervju u kojem je pričala i o bivšem mužu Bredu Pitu, s kojim se još uvek sudi oko starateljstva nad decom, i o holivudskom silovatelju Harviju Vajnstinu.

Anđelina je rekla da ju je Vajnstin napao, da je Pit za to znao i da su se oko toga svađali jer je uradio nešto što je smatrala velikom izdajom. Svetski mediji preneli su ovu vest kao udarnu a potom se oglasio i sam Vajnstin.

HOLIVUDSKI SKANDAL, ANĐELINA OTKRILA DA JU JE NAPAO SILOVATELJ! Glumica je dugo ćutala o ovoj temi, Bred Pit je sve znao a onda ju je izdao!

EPA

 

Taj deo intervjua počeo je pitanjem da li Džolijeva, dobitnica Oskara, ima utisak da su njena prava uvek bila poštovana?

- Hm, dobro pitanje ako ste na terapiji. Mislim da je moja majka uradila mnogo po pitanju toga kako se osećam i koja prava imam. Ali znate, ja sam rano počela da radim da bih joj pomogla oko plaćanja računa. I nisam bila svesna toga kako zaslužujem da me tretiraju kao ljudsko biće i devojku. Nisam mislila da sam rođena s nekim pravima i zaštitama, već sam mislila da su to stvari koje se zasluže vremenom ili se za njih boriš. A kada se boriš za njih, nekada te ljudi posmatraju kao 'tešku' osobu - rekla je ona.

BONUS VIDEO:

JOVANA JEREMIĆ UGOSTILA ZAŠTITNA LICA "ZADRUGE" Nova sezona rijalitija počinje večeras, evo koji su detalji spektakla!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ruzica

05.09.2021 14:45

Ko seje zlo, sam ce ga znjeti. Dolazila si na Balkan da sejes mrznju, sama ces ostariti, u samoci i tuzi. Mi nismo zaboravili tvoje nedelo.