JOVANA JEREMIĆ UGOSTILA ZAŠTITNA LICA "ZADRUGE" Nova sezona rijalitija počinje večeras, evo koji su detalji spektakla!
Promo

Danas je veliki dan, s obzirom da na televiziji ''Pink'' počinje i nova spektakularna sezona ''Zadruge'', ali i nova sezona ''Premijera - Vikend Specijala''.

Tim povodom, u ''Vikend Jutru'' kod Jovane Jeremić gostovala su zaštitna lica ovih TV formata, Dušica Jakovljević, Nemanja Vujičić, Tijana Prica i Bojana Lazić.

- Redizajnirali smo studio. Očekujte neočekivane priče, mnogo suza plača, i premijerne vesti, kao što ste navikli do sada - priča Tijana Prica.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Tema dana znamo šta je! Nedelja je, sledi spektakularni ulazak u Zadrugu 5! Bila sam juče u Zadruzi, ima toliko noviteta, da ni meni nisu dali da slikam uopšte. Čak ni mami nisam smela da kažem o čemu se radi. Novi momenti, neki putevi koji ne znam gde vode, sve se drži pod velom tajne. Zadržala sam se 15 minuta na probi, jer želim tu emociju da doživim uživo u programu sa našim gledaocima - istakla je Dušica, pa dodala:

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Novi rijaliti učesnici koji nemaju iskustvo, su najbolji jer su iskreni. A što se tiče starih učesnika, imamo najbolje. One koje su ljudi najviše gledali i voleli.

- Peta sezona je bila najgledanija, a ubeđen sam da će ova biti još gledanija. Preko leta smo snimali svetske ekskluzive, uveli smo nove segmente, novi logo. Biće haos - priča Nemanja.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Njih pedesetoro, najviše do sada, useliće se u Šimanovce. Za dva sata idem tamo da se pripremim i spremim spektakl - zaključila je Dušica.

BONUS VIDEO:

BRESKVICA OPET PROMENILA BOJU KOSE! Pohvalila se novom frizurom, a ovakvu je ne biste prepoznali (FOTO)

Komentari (0)

Loading