BOLEST JOJ JE NAPREDOVALA Poznata glumica se sprema za večni odlazak! (FOTO)
Pintscreen

Američka glumica Šenon Doerti, našem narodu najpoznatija iz nekada popularnih serija "Čari" i "Beverli Hils", prošle godine otkrila je da ponovo ima kancer, a sada, da je on u poslednjoj fazi. U danima za nama, ona je na Instagramu objavila post koji je uznemirio njene pratioce:

Jeste li ikada osetili da imate toliko toga za reći, a znate da nećete moći? – napisala je glumica čije je stanje, prema navodima bliskih izvora, svakoga dana sve gore.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ShannenDoherty (@theshando)

Loše vesti potvrdio je i izvor blizak glumici koji navodi da je Šenon "spremna za odlazak", te da se ne boji smrti.

- Čovek se umori od borbe s vetrenjačama. Tako se i ona umorila u borbi s rakom. Iako ne odustaje, svesna je da je njen odlazak blizu jer su nalazi poprilično loši i nimalo obećavajući – rekao je izvor.

Podsetimo, Doerti je 2015. uspela da pobedi rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i hemoterapiju. Ipak, u februaru 2020. pozvana je u program "Dobro jutro, Ameriko" gde je rekla da joj je ponovo dijagnostifikovana bolest.

OTAC BRITNI SPIRS JE ZA STARATELJSTVO UCENJUJE MILIONIMA Iako je obećao da će da se mirno da se povuče, sada u zamenu traži novac!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading