OTAC BRITNI SPIRS JE ZA STARATELJSTVO UCENJUJE MILIONIMA Iako je obećao da će da se mirno da se povuče, sada u zamenu traži novac!
EPA

Advokati Britni Spirs tvrde da njen otac, Džejmi Spirs, pokušava da od nje dobije dva miliona dolara pre nego što odstupi sa mesta njenog staratelja, prenosi Miror. Pevačica je to potvrdila u novim pravnim dokumentima. 

Strani mediji pišu da je Britni istakla kako je njen otac već ranije priznao da bi bilo najbolje da se povuče sa mesta njenog staratelja i da od nje želi samo novac. 

EPA

 

Džejmiju navodno treba novac kako bi platio svoje advokate i bivše poslovne saradnike. Međutim, advokat Metju Rozengart ne želi da popusti pred Džejmijevim zahtevima.

- Otac Britni Spirs neće ništa iznuđivati. Nema pravo da postavlja uslove za uklanjanje sa mesta staratelja. Već je trebalo da se povuče. Bilo bi pristojno i ispravno - rekao je Rozengart za strane medije i dodao kako će tražiti da ga suspenduju ako se Džejmi ne povuče sa mesta staratelja do kraja septembra, kada je zakazano suđenje u Los Anđelesu. 

Inače, Džejmi Spirs nedavno je pristao da odstupi sa mesta dugogodišnjeg staratelja Britni Spirs. Potom je izjavio kako je pevačicu njegovo starateljstvo "spasilo od katastrofe" i da javnost treba da ga pohvali, a ne da ga vređa, kada bi znala opseg njene zavisnosti i problema sa mentalnim zdravljem.

BONUS VIDEO:

SIN SOFIJE VERGARE IZRASTAO JE U PRAVOG FRAJERA Nasledio je lepotu od majke, a evo čime se bavi (FOTO)

Komentari (0)

Loading