PROCURELI DETALJI O PROSLAVI ROĐENDANA MEGAN MARKL! Neće se štedeti, a evo ko su gosti!
EPA

Megan Markl proslaviće 4. avgusta jubilarni 40. rođendan, a detalji oko glamurozne proslave procurili su u javnost.

Naime, Megan je navodno angažovala profesionalnog organizatora zabava Kolna Kovija, po preporuci Opre Vinfri.

EPA

 

Rođendanska proslava će biti posebna, a održaće se u domu nje i princa Harija u Santa Barbari. Kovi je zadužen za organizaciju proslave u kući odbeglog kraljevskog para vrednoj 14 miliona dolara, a prema pisanju stranih medija, na rođendanskoj proslavi trebalo bi da bude oko 65 zvanica.

- Megan je na proslavu pozvala 65 ljudi, uključujući najbliže prijatelje i porodicu. Opra joj je preporučila Kolina, jer on organizuje genijalne zabave - izjavio je izvor blizak vojvotkinji od Saseksa.

Na rođendanu će, očigledno je, biti i sama Opra s kojom se Megan sprijateljila otkako su ona i Hari preselili u SAD, a posebno otkako su pred njom ekskluzivno progovorili o odnosima unutar kraljevske porodice i razlozima preseljenja.

Megan Markl, poznato je, voli rođendanske zabave, što je i sama napisala u svom, sada već izbrisanom blogu "The Tig" koji je vodila dok se nije udala za Harija.

- Mama mi je uvek govorila da su rođendani naše lične Nove godine, prilika da doneseš odluke samo za sebe i odlučiš šta želiš da napraviš u novoj godini pred sobom - napisala je 2016. Markl.

Princ Hari je supruzi za rođendan navodno naručio tortu iz lokalne poslastičarnice, dok će uz to biti poslužena i lokalna hrana kao i vino iz obližnjih vinograda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading