DŽORDŽ KLUNI POSTAJE OTAC U SEDMOJ DECENIJI! Amal se povukla iz javnosti, trudnoća je rizična!
EPA

Holivudska zvezda (60) i advokatica za ljudska prava (43) pre 4 godine postali su roditelji blizanaca Aleksandra i Ele, a sada se piše kako čekaju novu bebu. Zanimljivo, navodi se kako su ponovo u pitanju blizanci!

Šuška se da ponovo čekaju blizance. Amal je prošla prvi trimestar, već se nazire trudnoća, tako da će uskoro svi znati — rekao je izvor za američki OK.

EPA

 

Izvor blizak paru navodi da njihovi bliski prijatelji već znaju, te da su za njih organizovali intimnu večeru nadomak njihove vile u Italiji i tada im rekli lepe vesti.

Džordž je tako uzbuđen, ne može da dočeka da kaže svima. On je jako ponosan, a Amal sija.

Ovo su i Džordž i Amal tako dugo hteli, ali u njenim godinama nema garancije. Džordž je oduvek govorio da hoće još dece, tako da, ako jesu blizanci, to će biti idealno za njih — dodao je.

EPA

 

Osim toga, navodi se da su mali Ela i Aleksander jako uzbuđeni jer će postati “veliki brat i sestra” novom članu porodice.

Podsetimo, Amal Kluni je tek nedavno uslikana u javnosti nakon mnogo meseci, a već dugo se nagađa zbog čega se potpuno povukla iz javnog života. Čini se da je u pitanju rad na bebi!

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading