Amal Kluni, Džordž Kluni
Foto: EPA/EPA

Holivudska zvezda (60) i advokatica za ljudska prava (43) pre 4 godine postali su roditelji blizanaca Aleksandra i Ele, a sada se piše kako čekaju novu bebu. Zanimljivo, navodi se kako su ponovo u pitanju blizanci!

Šuška se da ponovo čekaju blizance. Amal je prošla prvi trimestar, već se nazire trudnoća, tako da će uskoro svi znati — rekao je izvor za američki OK.

DŽORDŽ KLUNI POSTAJE OTAC U SEDMOJ DECENIJI! Amal se povukla iz javnosti, trudnoća je rizična!

EPA

 

Izvor blizak paru navodi da njihovi bliski prijatelji već znaju, te da su za njih organizovali intimnu večeru nadomak njihove vile u Italiji i tada im rekli lepe vesti.

Džordž je tako uzbuđen, ne može da dočeka da kaže svima. On je jako ponosan, a Amal sija.

Ovo su i Džordž i Amal tako dugo hteli, ali u njenim godinama nema garancije. Džordž je oduvek govorio da hoće još dece, tako da, ako jesu blizanci, to će biti idealno za njih — dodao je.

Amal Kluni

EPA

 

Osim toga, navodi se da su mali Ela i Aleksander jako uzbuđeni jer će postati “veliki brat i sestra” novom članu porodice.

Podsetimo, Amal Kluni je tek nedavno uslikana u javnosti nakon mnogo meseci, a već dugo se nagađa zbog čega se potpuno povukla iz javnog života. Čini se da je u pitanju rad na bebi!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading