NOVI SKANDAL DRMA BRITANIJU! Kraljevska porodica neće prisustvovati otkrivanju Dajanine statue, sada je sve jasno!
EPA/ Stephen Lock

Kejt, Megan, Čarls, Kamilla i kraljica Elizabeta, najpopularniji i najvažniji članovi kraljevske porodice neće prisustvovati otkrivanju Dajanine skulpture.

Naime, taj dan je rezervisan samo za prinčeve i njihovu majku.

Svečano otkrivanje spomenika princeze Dajane biće u četvrtak, 1. jula. Da je ostala živa, tad bi slavila 60. rođendan, a zbog pandemijskih mera broj gostiju je smanjen pa supruga princa Vilijama (39), Kejt Midlton (39) neće biti prisutna.

I dok se očekivalo da će Kejt biti na raspolaganju da posreduje u miru između Vilijama i njegovog brata, princa Harija (36), izvor blizak porodici rekao je za američki portal da "Kejtino odsustvo dovoljno govori".

NOVI SKANDAL DRMA BRITANIJU! Kraljevska porodica neće prisustvovati otkrivanju Dajanine statue, sada je sve jasno!

Foto: Alo/printscreen

 

- Mislim da je smanjenje gostiju savršen "izgovor" da se Ketrin drži podalje. Vilijamu je dosta drame i Kejt ne treba uvlačiti u ovo - rekao je izvor pa dodao kako planiraju privatnu porodičnu posetu sa decom i taj je trenutak daleko važniji od javne retorike.

- Vilijam je odlučan da drama sa Saseksima ne zaseni ovaj važan trenutak sećanja na svoju majku koja mu je toliko nedostajala i drži to kao svoj fokus - dodaje izvor.

Prvobitni plan je uključivao više od 100 ljudi u publici, ali drastično je smanjen pa će otkrivanju kipa prisustvovati samo Dajanina porodica, umetnik koji je napravio delo kao i nekoliko članova vlade i medija.

Princ Čarls (72) takođe neće učestvovati jer mu to budi "stare rane".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading