PALO POMIRENJE! Sin legendarnog glumca ovim potezom stavio tačku na svađu sa ocem, skinuo se, a svi su primetili jedan detalj na telu!
EPA

Kameron Daglas godinama je punio novinske stupce, ali ne zbog glume kojom se bavi kao i njegov slavni otac, već uglavnom zbog problematičnog ponašanja.

Najstarijeg sina Majkla Daglasa, Kamerona nedavno su paparaci na ulici uslikali u trenutku kada je skinu majicu, a znatiželjne prolaznice nisu mogle da skinu pogled sa njegovog mišićavog tela i tetovaža.

Naime, Kameron se skinuo nasred ulice i tako šetao od prodavnice do auta, paradirajući tetovažama i izvajanim telom.

Nakon što su fotografije preplavile mreže, mnogi su zaključili i da je konačno izgladio narušene odnose sa svojim ocem, jer je primetna nova tetovaža upravo sa njegoim likom koja ide preko glavnog dela torza.

Unuk slavnog Kirka Daglasa nije ostvario neke zapaženije uloge, a javnost ga pamti po pojavljivanju sa ocem i dedom u drami "Sve ostaje u porodici", a potom samo sa ocem u filmu "Zlatni dečaci".

Kameron danas živi daleko mirniji život, a od 2016. godine je u vezi sa brazilskom glumicom Vivijen Tibs (43) sa kojom je dobio ćerku Luu i sina Rajdera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading