HITNA POMOĆ I POLICIJA U PORODIČNOM DOMU SLAVNOG PARA Nesuglasice između Majkla Daglasa i Ketrin Zite Džons izmakle kontroli
Foto: Printscreen/instagram

U domu slavnog para, Majkl Daglasa i Ketrin Zite Džouns intervenisala je hitna pomoć i policija. Kako navode strani mediji, glumac se nije osećao dobro i čudno se ponašao zbog čega mu je ukazana lekarska pomoć.

- Ljudi unutar kuće bili su zabrinuti za Majklovo zdravlje, jer se ponašao neobično i smatrali su da mu treba lekarska pomoć – rekao je neimenovani insajder.

Mediji nisu dospeli do informacija šta se tačno dogodilo, već samo postoje navodi da je Daglas imao mentalne smetnje. Nagađa se da su one povezane sa bračnim problemima na koje je dodatno negativno uticao karantin uzrokovan pandemijom koronavirusa.

Prijatelji i fanovi glumca postali su zabrinuti, s obzirom da se Majkl borio sa karcinomom grla, a spekulisalo se i da je imao ponovni problem sa alkoholom.

Podsetimo, već dugo se nagađa da u odnosu Ketrin i Majkla ne cvetaju ruže, pa mnogi misle da je zdravstveni problem glumca nastao upravo zbog nesuglasica sa suprugom.

Pogledajte OVDE Hju Grant se oženio zbog papira

Komentari (1)

Loading
zora

19.06.2021 16:20

To se uvek dogadja kada zena misli da godine nisu prepreka. Prosao vam je voz, ostavi matorca i ne unistavaj sebi zivot.