GLUMCA OPTUŽILI DA SE OŽENIO ZBOG PASOŠA I PAPIRA! Hju Grant se šokirao i evo šta je rekao na tu temu, Tviter mu aplaudirao (FOTO)
EPA-EFE/CLEMENS BILAN

U američkim mediji se pojavila informacija da se Hju Grant oženio zbog papira.

Naime, poznati glumac je u braku sa Šveđankom Anom Eberstajn tri godine i imaju troje dece. Ana se bavi TV produkcijom. To je njegov prvi brak, a razlog zašto je sve sve sada iskrslo je jedan članak u američkim medijima koji je preneo Gugl rezultate pretrage.

Naime, tu se može videti da za razlog braka braka Hjua i Ane stoji "zbog papira", pa se glumac javu+io na Tviteru i konačno objasni sve.

- Ne, Internete, oženio sam je jer je volim - napisao je u tvitu praćenom skrinšotom sa Gugl rezultatom.

Fan ga je zatim upitao da li je zaboravio svoju ženu i ko je ona pa je morao da je gugla, Gran je objasnio.

- Ne, prijatelj mi je poslao skirinšot - dodao je glumac.

Priča se dalje širi do njegovog intervjua iz 2018. godine kada je pričao o mnogim mukama sa pasoškim kontrolama pre nego što se par venčao.

- Moja žena se slaže da je brak veoma apsurdan socijalni konstrukt, ali kada imate troje dece, to je veoma lepa stavar - rekao je Hju tada.

- Uopšte mi se nije svideo ceo taj proces kada smo putovali "svi koji imaju pasoš gde piše Grant na ovu stranu", ostali tamo. Ana je morala da ide zajedno sa dadiljama, a ne sa mnom. To mi je delovalo pogrešno - istakao je on.

On je pojasnio da je kada su se venčali usledilo olakšanje na putovanjima, pogotovo na aerodromima, ali da to nije razlog zašto se oženio.

Šta je Hju pijan radio 10 minuta i sa kim, čitajte OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading