NADA SE DA ĆE VEZA BRZO DA PROPADNE Evo šta Bredli Kuper misli o vezi svoje bivše žene i Kanjea Vesta, zbog deteta to mora da se prekine!
Foto: Youtube/Printscreen

Kanje Vest (44) i Irina Šajk (35) definitivno su u vezi — to više nije tajna! Par je uhvaćen tokom romantičnog odmora u Provansi, gde su otputovali kako bi zajedno proslavili reperov rođendan, a potom se vratili u Ameriku.


Dok se još samo spekulisalo o tome da se reper i manekenka viđaju, američki mediji su preneli šta o tome misli Kanjeova još uvek zakonita supruga Kim Kardašijan.

Mnoge, međutim, interesuje kako se zbog toga oseća glumac Bredli Kuper, s kojim je Irina Šajk bila četiri godine i imaju ćerkicu Leu de Senu. Kako piše magazin "In Touch", Bredli nije oduševljen!

- Pitanje je trenutka kada će se to odraziti na život njegove ćerke Lee. Bredli je veoma zaštitnički nastrojen kada je njegova ćerka u pitanju - rekao je izvor blizak holivudskom glumcu. Zato se on, tvrdi neimenovani izvor, "nada da će ova veza brzo propasti".


Bredli Kuper i Irina Šajk su u junu 2019. godine raskinuli četvorogodišnju vezu i veridbu i dele starateljstvo nad devojčicom, s kojom često provode vreme zajedno. Pre samo nekoliko dana, ova vesela porodica viđena je u jednom njujorškom parku, a medijima nije promakao smešak na Bredlijevom licu dok je ćaskao s mamom svoje ćerke...

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading