ŽENA MAČKA ILI VANZEMALJAC?! Čuvena Madona novim izgledom zapalila svetsku javnost, pevačica ne liči na sebe, a svi se pitaju šta je to uradila sa licem! (FOTO)
EPA

Pevačica Madona vredno radi na svojoj karijeri i završavanju novog albuma. Publiku nikako ne zapostavlja, te ih u pauzama od posla redovno oduševi novim fotogarafijama, a poslednja u nizu izazvala je veliku pažnju njenih pratilaca.

Kraljica popa je ušla u sedmu deceniju, a svojim izgledom ne prestaje da iznenađuje. Međutim njene najnovije objave su izazvale sukob mišljenja pratilaca. Dok je jedni hvale, drugi je kritikuju i ističu da se estetskim korekcijama gotovo upropastila.

„Definitivno je preterala s filerima i botoksom, počinje da liči na ženu-mačku ili još gore – na vanzemaljca! Decenijama je bila apsolutna kraljica transformacije, ali ovo nema veze sa šminkom i modom, ovo je dokaz da joj plastične operacije baš i nisu uspele – bili su neki od negativnih komentara, nasuprot onim pozitivnim, među kojima je bilo i ponuda za brak.

Iako mnogi komentarišu da je Madona preterala sa estetskim korekcijama, pevačica se nikada povodom ovih navoda nije oglašavala, ali zato se nedavno pohvalila novom tetovažom. Nakon što je krajem 2020. godine napravila svoju prvu tetovažu – ruku je ukrasila inicijalima dece „L R D M S E“ – sad je na desnoj nadlanici istetovirala crveno „X“.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading