U ŠABANOVU ČAST Potez porodice Šaulić na Mihajlovom venčanju sve oduševio, ovo se nalazilo na svakom stolu u sali (FOTO)
E stock

Sin pevača Šabana Šaulića i generalni konzul Srbije u Cirihu, Mihajlo Šaulić, i njegova izabranica Marina Velimirović, organizovali su gala proslavu povodom njihovog venčanja, a sada polako isplivavaju detalji sa glamuroznog slavlja i šta se tamo sve nalazilo pored bogate trpeze.

Naime, na Instagramu se pojavila fotografija flaše u kojoj se nalazila rakija, a na njoj je bio lik pokojnog Šabana što je svima privuklo pažnju na svadbi.

U ŠABANOVU ČAST Potez porodice Šaulić na Mihajlovom venčanju sve oduševio, ovo se nalazilo na svakom stolu u sali (FOTO)

Printscreen

 

Pored Šabana na flaši se našao i Milenko Kostić Kole, njegov kum, kome je on čak i posvetio pesmu.

Podsetimo, prema nezvaničnim saznanjima, mladenci su za venčanje izdvojili više od 70.000 evra. Oni su za svadbeno veselje u hotelu iskeširali čak 48.000 evra, dok su za dve venčanice koje će Marina nositi odvojili 20.000 evra.

ĆUTIM JER VIŠE NISAM DEO TOGA Lepa Brena otvorila dušu o Zvezdama Granda, a jedan detalj dok je pričala su svi primetili

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading