GADNO MI JE BILO DA PRIČAM SA NJOM! Sajsi MC se oglasila nakon gostovanja sa Vendi
Foto: Printscreen/instagram

Sajsi MC gostovala je u emisiji "Amidži šou" sa pevačicama Majom Nikolić i Vesnom Vukelić Vendi, a njene reakcije sa gostovanja su hit na mrežama.

Naime, one su se u jednom trenutku sukobile, a reperka je sve vreme pervrtala očima. Uz to situacija je kulminirala kada je Vendi prokomentarisala njenu energiju.

GADNO MI JE BILO DA PRIČAM SA NJOM! Sajsi MC se oglasila nakon gostovanja sa Vendi

Promo

 

-Ona meni deluje kao da je u nekoj čamotinji. Smorena. Prosto ne mogu da verujem da imaš takvu energiju na sceni, ili vaskrsneš. Ne znam kako zračiš - rekla je Vendi.

- Dođi na nastup, pa vidi", odgovorila joj je Sajsi, a potom dodala: "Ne bih da komentarišeš moje javno nastupanje. Moje nastupanje na bini mogu da komentarišu svi, ali mislim da je degutantno da se komentariše moje bivstovanje ovde.

GADNO MI JE BILO DA PRIČAM SA NJOM! Sajsi MC se oglasila nakon gostovanja sa Vendi

Printscreen Amidži šou

 

Zbog situacije u emisiji, ubrzo su na Tviteru krenuli komentari podrške upućeni Sajsi MC.

- Ne znam da li se ikad dogodilo da je nju neko ovoliko izbacio iz takta u nekom intervjuu koliko klošarka Vendi, svaka čast na integritetu, kao i pribranosti da joj ne zavališ šamarčinu - napisao je jedan korisnik Tvitera, a Sajsi MC mu je odmah odogovorila:

- Ljudi, hvala vam za svu podršku od sinoć, jako mi je značilo. Trudila sam se da sve stavove koje uvek zastupam, i sada argumentujem, ali nekada je toliko teško ostati dosledan. Zamisli taj skandal, onda bih ja bila agresorka najgora, a ona žrtva, nisam skoro videla da je neko toliko zao kao ona, ono podmuklo, gadno mi bilo i da pričam sa njom, onako prenaporno gura neku kvazi duhovnu priču... E, pa nećeš ne, gadno - rekla je reperka, pa dodala:

JOVANA JEREMIĆ ODLUČILA DA TUŽI BOGDANA ILIĆA: Baka Prase je zaljubljen u mene! 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
NS

23.09.2022 10:57

Vendi je jedna prosta zena, kojoj je mesto u satoru a ne na TV.