OVO NISU OČEKIVALI Đorđe Đoković i Saška dobili ogroman poklon od poznate pevačice, nisu mogli da sakriju oduševljenje (FOTO)
Printscreen

Brat slavnog tenisera Novaka Đokovića, Đorđe Đoković, nedavno se oženio izabranicom Saškom, a sad je do javnosti došao poklon koji je dobio od pevačice Marije Mikić.

OVO NISU OČEKIVALI Đorđe Đoković i Saška dobili ogroman poklon od poznate pevačice, nisu mogli da sakriju oduševljenje (FOTO)

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Marijin svadbeni poklon u vidu slike Đorđa i Saške oduševio je mnoge, a ponajviše novopečenu Đokovićku, koja nije mogla da veruje šta vidi.

- Moj muž kad napravi poklon za svadbu! - napisala je Marija u opisu, dodavši emotikone srca.

- Mi od prvog dana nezvanično živimo zajedno. Ja sam živela u centru u iznajmljenom stanu i od prvog dana je nekako on bio tu kod mene. Posle dvadesetak dana zabavljanja otišli smo zajedno na more i tamo smo bili jedno dve nedelje. Kada smo se vratili, došao je kod mene i rekao: "Ne mogu više da prenosim te stvari", pošto on uzme neku torbu, napuni stvarima za nekoliko dana, donese kod mene, nakon toga menja i tako. Onda je samo rekao: "Voleo bih da nam jedna destinacija bude dom, da se nakon putovanja vraćamo u istu kuću." I tako smo i otpočeli zajednički život i stvarno je prelep osećaj - priznala je Saška pre par meseci, preneo je bio "Telegraf".

DANAS SAM ZAPLAKALA Porodila se ćerka pokojne Merime Njegomir, Jelena je podelila radosne vesti

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading