RASKRINKANA BIVŠA DEVOJKA DARKA LAZIĆA Predstavljala luksuzni stan kao svoj, na kraju je uhvaćena u laži, neviđena blamaža (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Bivša devojka pevača Darka Lazića, Olivera Matijević, na društvenoj mreži pohvalila se novim luksuznim stanom u Zagrebu.

Naime, ona se na društvenoj mreži Instagram pohvalila velikom luksuznom prostorijom u svom domu i napisala da se radi o njenom novom stanu sa lokacijom u Zagrebu. 

- Već imam omiljeni deo, odavde neću izlaziti, napisala je ona,  a mnogi su zbog objava na društvenim mrežama sa drugog profila posumnjali da Olivera laže.

Zatim je otkrila da se radi o prostoriji koja je namenjena za kućni bioskop i pokazala da gleda crno beli film na velikom platnu.

Čini se da su neki njeni pratioci primetili da su već negde videli slične prostorije, jer je jedan Instagram profiil ove godine objavio identične fotografije tog stana.

Fotografije koje je Olivera objavila izgledaju isto kao i one koje je taj profil objavio početkom septembra, čak i scena iz filma koja se nalazi na platnu. Zbog toga mnogi zaključuju da je Olivera preuzela fotografije s tog profila, i da se ne radi o njenom stanu.

ALEKSANDRA SA BRATANICOM ZAPEVALA NA BINI Mladenovićeva otkrila: Ovaj trenutak ću pamtiću zauvek

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading