OBOŽAVALI STE GA U VELIKOM BRATU Nakon osvajanja prvog mesta vozio je i taksi, a evo šta sada radi pobednik rijalitija
Foto: Printscreen/Printscreen

Vladimir Arsić Arsa iz Užica proglašen je za pobednika treće sezone rijalitija "Veliki brat".

Naime, Arsa je nervirao mnoge ukućane, ali je osvojio simpatije publike, pa je otišao kući sa 100.000 evra, a po izlasku iz Velikog brata snimio je i duet sa Milicom Majstorović.

Arsa je prošle godine po treći put postao otac. Njegova supruga Sandra porodila se bila u Sloveniji i na svet donela još jednog dečaka, kome su dali ime Vuk.

- U vremena ova kada teme nisu baš najsjajnije ovaj dan ostaje zapisan zlatnim slovima radosti. Imati vas je nešto za šta nijedna ogromna reč nije dovoljna. Moja porodica. Naša ljubav je dobila treću snagu beskonačnosti. Još jedan blagoslov. Hvala, kraljice moja. Na tome što jedino možeš biti ti. Beskrajno na tebe ponosan. Troje nam je rodila. Naš čopor je jači za još jednog Vuka. Hvala ti, Bože, na još jednom ordenu života. Dobro došao, sine. Ma, samo nek nas je više. Živeli, braćo! - napisao je on tada na Instagramu.

Podsetimo, Arsa je nakon Velikog brata taksirao, a sada je di-džej po klubovima gde je i upoznao sadašnju suprugu Sandru sa kojom ima troje dece.

SKINUO SE SLAVEN DOŠLO Mladi glumac objavio fotografije koje su izazvale pravi haos, a komentari samo pljušte

Djordje Milosevic

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading