ĆALE MOJ, OVO NISAM NI U NAJGORIM SNOVIMA ZAMIŠLJAO Šaban Šaulić bi danas napunio 71 godinu, njegov sin poslao emotivnu poruku
Alo/Rajko Ristić

Kralj narodne muzie, Šaban Šaulić, 6. septembra napunio bi 71 godinu, da nije tragično izgubio život u saobraćajnoj nesreći u Nemačkoj 2019. godine.

Šabanov sin, Mihajlo Šaulić oglasio se ovim povodom na svom Instagramu gde je objavio očevu fotogorafiju uz emotivnu poruku.

- Dolaze neki dani i trenuci koje nisam ni u najgorim snovima zamišljao bez tebe, danas je jedan od tih dana, a tebe nema… Ali i danas na tvoj rođendan kao i svaki drugi dan ti si sa mnom i pokazuješ mi put… Srećan ti rođendan ćale moj, ponosu i uzoru za ceo život - napisao je Mihajlo, dok su se ispod obajve nizali komentari u znak podrške porodici Šaulić.

Inače, baš na današnji dan, biće otkrivena bista legendarnom pevaču u njegovom rodnom Šapcu, a na ovoj svečanosti očekuju se predstavnici lokalne vlasti, članovi porodice Šaulić, ali i njegove kolege.

ĆALE MOJ, OVO NISAM NI U NAJGORIM SNOVIMA ZAMIŠLJAO Šaban Šaulić bi danas napunio 71 godinu, njegov sin poslao emotivnu poruku

Alo.rs/Ana Paunković, Dejan Briza

 

Podsetimo, Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić poginuli su 17. februara 2019. godine, nakon nastupa u Nemačkoj u noći pre tragedije.

Spasilačke ekipe o nesreći su obaveštene u 6:50 časova ujutru. Do 9:30 časova put je bio neprohodan, pošto su vatrogasci dva sata četvoro povređenih ljudi izvlačili iz smrskanih kola.

Kako je kasnije ustanovljeno, Alsin Levent je na dan nesreće vozio bez vozačke dozvole, a bio je i pijan kada je u automobilu"mazda 6" izazvao tešku nesreću na putu A2 u blizini Gitersloha. Kako je utvrđeno, Levent je vozio brzinom od 160 km/h, na mestu gde je u tom trenutku bilo dozvoljeno voziti 80 km/h.

ŠABAN ŠAULIĆ DOBIJA BISTU U RODNOM ŠAPCU Mesto na kom će biti postavljen spomenik ima određenu simboliku

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading