SAŠA MATIĆ PRED AMERIČKU TURNEJU OTKRIO SVOJE RITUALE: Pred svaki nastup spavam dva-tri sata
Dušan Petrović

Folk zvezda Saša Matić (44) najavio je veliku američku turneju jer na ovom kontinentu nije pevao od 2017. godine.

Ovo će biti sedma pevačeva turneja „preko bare“, pa je Matić u razgovoru za Alo! naglasio da će ovaj put za publiku u Americi menjati repertoar jer je u međuvremenu snimio mnogo novih pesama.

- Uzbuđenjima nema kraja i ništa od godišnjeg odmora ovog leta, ali posle Božića ću uzeti tri nedelje, pa ću ići u toplije krajeve - rekao je kralj folka, i objasnio zašto je leto proveo radno.

- Radio sam jer se narod posle pauze uželeo izlazaka i provoda, pored toga izdao sam i novi album, pa je samim tim i interesovanje bilo veće.

Saša, koji je poznat kao miran i blag čovek, zvezda koja ne mistifikuju svoj poziv, ipak je priznao da ima jedan ritual i da se ne oseća spremno da peva ukoliko ga ne uradi pred nastup.

SAŠA MATIĆ PRED AMERIČKU TURNEJU OTKRIO SVOJE RITUALE: Pred svaki nastup spavam dva-tri sata

Pročitajte još: Ovo sigurno niste znali o Nebojši Glogovcu: Evo zašto je DVA puta plakao zbog Slobode Mićalović

- Imam jedan ritual pred nastupe. Iako nikada ne spavam posle podne, pred nastup, posebno neki veći, spavam po dva-tri sata -počinje Saša, i priseća se jedne situacije koja ga je iznervirala:

- Jednom sam svirao u Dalasu. Stigli smo u 11 pre podne nekim jutarnjim letom i nisu nam dali da uđemo u sobu do 15h. Organizatori su mi sredili da dobijem sobu mimo protokola i taman kada me je uhvatio prvi san, neko je zapalio cigaretu u susednoj sobi. Kada su krenuli da pište alarmi, mislio sam da se zaratilo. Jedva sam posle zaspao i ceo dan sam bio nervozan kao leptir.

SAŠA MATIĆ PRED AMERIČKU TURNEJU OTKRIO SVOJE RITUALE: Pred svaki nastup spavam dva-tri sata

Promo

 

Uz ritual pred nastup pevač je opisao i šta radi kada se ugase svetla na pozornici i kada otpeva pesmu za fajront.

- Ovog leta posle nastupa nisam zvao nikoga, samo sam želeo da dođem u hotel i da spavam. Posle nastupa uglavnom pustim sebi laganu muziku jer me još uvek radi adrenalin i onda posle pola sata odem da spavam - objasnio je Matić.

Rano je da se o meni snimi film

Saša Matić osvrnuo se na činjenicu da se o mnogim njegovim kolegama u poslednje vreme snimaju filmovi, pa rekao da li priželjkuje takav projekat.

- Za film o meni je rano da pričamo, ali bilo bi materijala da se o mom životu snimi takvo umetničko delo - kratko je prokomentarisao pevač.

Saša i Željko snimili duet

SAŠA MATIĆ PRED AMERIČKU TURNEJU OTKRIO SVOJE RITUALE: Pred svaki nastup spavam dva-tri sata

Foto: Printscreen

 

Željko Samardžić i Saša Matić snimili su duetsku pesmu i spot „Nekada i sada“. Dugogodišnje kolege i prijatelje veže Bokokotorski zaliv gde provode svako leto, pa jedan drugog nazivaju komšijama i baš iz jednog takvog druženja prošle godine rodila se ideja za duetsku pesmu, koju je napisao Dragan Brajović Braja.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Severina će tužiti sestru za napad!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading