ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Severina će tužiti sestru za napad!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Severina Vučković je prošla pravu dramu u toku današnjeg dana zbog hapšenja na zagrebačkom aerodromu nakon porodične drame.

ALO! EKSKLUZIVNO SAZNAJE: Severina će tužiti sestru za napad!

Foto: Alo ilustracija

 

Kako su mediji preneli, hapšenje se desilo oko podneva, a sada se za Alo! ekskluzivno oglasio PR tim Severine Vučković:

- Severina je saslušana u PU Zagrebačkoj radi prijave njezine sestre Marijane Popović. PU Zagrebačka postupala je po zahtevu splitske policije. Postupanje policijskih službenika u Zagrebu je bilo profesionalno i korektno. Prema Severininom opisu događaja fizičke povrede je Severini nanela Marijana Popović, a ne obrnuto. Potrgala joj je ogrlice s vrata i razbila telefon. O tome postoje materijalni dokazi, medicinska dokumentacija i svjedoci. Očekujemo da se po Severininoj kaznenoj prijavi pokrene postupak protiv Marijane Popovic - rekli su oni ekskluzivno za Alo!

Podsetimo, prema saznanjima hrvatskih medija, Severina je veče pre hapšenja bila kod majke u stanu u Splitu, kada je izbio sukob između nje i njene sestre Marijane. Ova svađa izbila je kasno u noć, kada su komšije čule nenormalnu buku. Kako prenose mediji, Severina je nasrnula na sestru, kada su krenule da se vuku i čupaju po celom stanu. Njih dve su se međusobno šamarale i gotovo je bilo nemoguće razdvojiti ih, preneli su mediji.

OGLASIO SE MILAN POPOVIĆ POVODOM SEVERININOG HAPŠENJA: Ovo je razlog zašto želim da naše dete živi sa mnom!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading