KO ĆE TO DA TI KUPI, NADMAŠILA SI SAMU SEBE Brutalni komentari na račun Milice Dabović nakon što je objavila šta prodaje od obuće (FOTO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Milica Dabović svojim objavama uvek podigne veliku prašinu, a tako je bilo i ovoga puta.

Naime, Milica je svojim pratiocima ponudila baletanke sa svojim inicijalima "M.D." u zamenu za određenu svotu novca, i ne sluteći kakve će reakcije izazvati.

KO ĆE TO DA TI KUPI, NADMAŠILA SI SAMU SEBE Brutalni komentari na račun Milice Dabović nakon što je objavila šta prodaje od obuće (FOTO)

Printscreen

 

- "Pa, ko će to da nosi, ženo draga?!", "Milice, ako imaš neke baletanke sa svojim datumom rođenja, ja bih to kupila", "Svašta sam videla da prodaješ, ali ovim si nadmašila samu sebe" - krenuli su negativni komentari, a bilo je i onih koji je podržavaju.

"Malo glupo, ali koga briga", "Ova žena šta god kaže ili uradi napadnete je, pustite je malo na miru" - nizali su se podeljeni komentari na Tviteru.

Podsetimo, Milica se jednom prilikom i sama oglasila i istakla da ne mari za negativne komentare na mrežama zbog prodaje stvari jer joj je novac kao samohranoj majci preko potreban.

FIZIČKI JE NASRNULA NA NJU, VIDEO SAM KAKO JOJ JE STEZALA RUKU?! Oglasio se muškarac koji je snimao Mariju Šerifović i obelodanio sve detalje drame

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading