FIZIČKI JE NASRNULA NA NJU, VIDEO SAM KAKO JOJ JE STEZALA RUKU?! Oglasio se muškarac koji je snimao Mariju Šerifović i obelodanio sve detalje drame
Foto: Alo ilustracija

Incident koji se desio, a u kojem je glavni akter Marija Šerifović dok urla, psuje i rukom udara u auto u centru prestonice, obeležio je prethodni vikend.

Osim nje, još dve osobe su učestvovale u ovoj drami, ali njihov identitet nije poznat.

Međutim, jednom beogradskom mediju se navodno javio čovek koji je snimio ovaj incident, a zahvaljujući njemu Marijino divljanje mogao je da vidi ceo svet, a on je sada otkrio nove detalje drame.

- Čuo sam škripu guma, izašao na terasu i video da dve žene stoje na trotoaru prekoputa. Jedna se toliko drala da mi je probudila dete. Ta druga pokušavala je da je smiri. Tada sam shvatio da je ta koja urla Marija Šerifović i vratio sam se po telefon i snimio kako se vraća i iz sve snage udara rukom o auto, a zatim otvara vrata i maltretira devojku unutra - priča navodno čovek koji je snimao ceo incident.

FIZIČKI JE NASRNULA NA NJU, VIDEO SAM KAKO JOJ JE STEZALA RUKU?! Oglasio se muškarac koji je snimao Mariju Šerifović i obelodanio sve detalje drame

Foto: Alo ilustracija

 

Kako je naveo, incident nasred ulice je trajao i nakon što je on završio snimanje.

- Video sam kad je Marija prednjim delom tela ušla u auto i zgrabila devojku za ruke, stezala ju je. To nisam snimio, ali sam čuo kad je ova druga žena pričala: "Pusti je, pusti je." Posle toga, Marija je ušla u auto, zatvorila vrata i odvezle su se dalje. Ko zna šta se desilo kasnije. Nadam se da je devojka sa zadnjeg sedišta dobro prošla. Inače, želim da napomenem da nisam ja objavio snimak, već sam ga poslao nekim svojim prijateljima, koji su to verovatno prosledili dalje, pa na kraju ne znam ko je to objavio na mrežama - izjavio je on.

Podsetimo, Šerifovićeva je priznala da je došlo do incidenta i da je na snimku ona i istakla da se izvinjava stanarima koje je probudila.

POSLE OVE FOTKE MUŠKARCIMA NIJE DOBRO Katarina Živković pozirala u mini bikiniju, pa napravila totalni haos na društvenim mrežama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading