DONELA JE ODLUKU! Posle dve i po godine, Dragana Katić povukla ovaj potez
Foto: Printscreen

Voditeljka Dragana Katić je neko ko i te kako vodi brigu o svom izgledu, kako zbog prirode posla kojim se bavi, a tako i zbog zdravlja.

Pre pandemije koronavirusa voditeljkina druga kuća je zapravo bila teretana, a sada posle dve i po godine, ona je rešila da se vrati starim dobrim navikama.

- Sa treninzima sam prestala kada je počela korona jer sam se plašila tada da idem u teretanu. Kako sam nedavno preležala virus, odlučila sam da ponovo krenem. Volim teretanu i atmosferu iste i baš mi je nedostajala - objasnila je Dragana za „Grand Online“.

DONELA JE ODLUKU! Posle dve i po godine, Dragana Katić povukla ovaj potez

Foto: Printscreen/instagram

 

Katićeva ističe da želi što pre da se vrati u kondiciju. 

Pročitajte još: Izabrao je NJU i odbio HOLIVUDSKU karijeru: Predivna ljubav koja traje VIŠE decenija, ovako danas izgleda SUPRUGA Radoša Bajića

- Motiv mi je da povratim staru kondiciju, kilažu i figuru. Navijam da u svemu tome uspem, bar je do sada tako bilo - priznaje voditeljka.

DONELA JE ODLUKU! Posle dve i po godine, Dragana Katić povukla ovaj potez

Printscreen

 

S obzirom na to da ponekad željeni rezultati iziskuju odricanje od omiljene hrane i nezdravih namirnica koje su mnogima slaba tačka, Dragana otkriva da li je i ona među njima. 

- Pa mora sve zajedno, ali trening mi je uvek pomagao. Nisam se baš mnogo odricala, ali mislim da će sada biti drugačije. Ipak su tu lepe godine i trebće više rada - kazala je voditeljka. 

PRAVA BOMBA Ovako Sindi Models održava brutalnu liniju

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading