OVO SU SINOVI DRAGANE KATIĆ Jedan živi u Berlinu, a drugi je krenuo njenim stopama (FOTO)
Alo

Voditeljka Dragana Katić ima dvojicu sinova, blizance Bobana i Bojana, koji su ove godine proslavili 24. rođendan. Iako se retko pojavljuju u javnosti, na društvenim mrežama su aktivni, a i Dragana često voli da objavi zajedničke trenutke sa njima.

Pročitajte još: Keba uradio OBRVE od 70.000 dinara: Toliko je dobra TRANSFORMACIJA da mu i žene zavide!

Boban i Bojan rođeni su 1998. godine, iz veze koju je Dragana imala sa tadašnjim partnerom. Ono što je obeležilo njen život jeste da ju je otac njene dece ostavio tokom trudnoće. Bez njegove podrške, decu je podizala sama, uz pomoć svojih roditelja.

Boban je 2020. godine postao diplomirani inženjer arhitekture, završio je specijalizaciju u Berlinu i ostao je tamo da radi, što Dragani teško pada. Boban je godinu dana kasnije, diplomirao na Fakultetu političkih nauka i živi u Beogradu.

‒ Ranije je mogao da doleti, s vremena na vreme, ali sada, otkako se zaposlio, to je nemoguće. Čekam da završim snimanje jer samo za vikend mogu da odem da se vidim sa njim ‒ ispričala je Dragana nedavno za "Stori”, a za utehu joj ostaje što je drugi sin blizu i nastavlja njenim putem.

 

OVO SU SINOVI DRAGANE KATIĆ Jedan živi u Berlinu, a drugi je krenuo njenim stopama (FOTO)

Alo

 

NIKAKVA SAM DOMAĆICA Dačićeva snajka progovorila o privatnom životu, pa otkrila ko joj je najveća podrška

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading