ODREKLI SU SE SVEGA DA BI ON USPEO Evo kako Aca Sofronijević vraća svojim roditeljima
Printscreen

Aca Sofronijević je jedan od najboljih harmonikaša na našim prostorima, a da bi to postao njegovi roditelji Milena i Radovan su se odricali mnogih stvari. Oduvek su mu bili velika podrška i veoma su ponosni na svog sina.

Naime, Aca je još kao dete maštao kako na velikoj sceni svira sa najvećim zvezdama, a da bi mu to ostvarili, njegoviroditelji su i poslednji dinar davali na njegove časove i usavršavanje.

Alo

 

- Moji roditelji su sve za mene odvajali da se časovi harmonike plate da idem na takmičenje. Sećam se te 1993. godine kada sam osvojio tu Prvu harmoniku Srbije još u petlićima,tata je pozajmio novac za gorivo, tada se gorivo izvlačilo na crevo. Odemo u hotel, a mama zaledi limunadu za ceo dan, napravi sendviče, nema u hotelu da se ruča. Ja sam još kao mali znao da poštujem tu neku muku i ulaganje porodice u sebe. Ali, sam takođe znao da je moj zadatak da vežbam, da slušam mog profesora, da se bavim harmonikom na taj način, da iskoristim to vreme što oni plaćaju za mene, a ne samo da dođem da sam bio.Uvek sam se trudio i onda je taj trud malo po malo uspeo da se naplati - izjavio je Sofra svojevremeno, prenosi Stori, a sada je odlučio da ih obraduje.

Naime, on je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio porodičnu fotografiju i pokazao svima da se sa roditeljima uputio na odmor u Crnu Goru.

 

- Evo posle 30 godina idemo na more zajedno mi Sofronijevići... - napisao je on

 

SKINULA SE VODITELJKA Na ekranima je gledamo zakopčanu do grla, pokazla telo, pa poručila: Ne reagujem na vulgarne komentare

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading