BAKA PRASE POKLANJA AUTO VREDAN 30.000 EVRA! Šok odluka kontroverznog Jutjubera, menja se nakon svih skandala i haosa (FOTO)
Printscreen

Jutjuber Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, vratio se na društvene mreže nakon burnog i turbulentnog perioda koji je sada već iza njega. Bogdan je iznenadio svoje fanove obaveštenjem da će jednom od njih, najsrećnijem, pokloniti auto vredan 30.000 evra.

Naime, Baka se pre nekoliko dana pohvalio da je za jedno veče, od donacija fanova, za noć zaradio čak 4.000 evra, a sada je odlučio da im se oduži.

Printscreen

 

- Hoću da vam poklonim nov auto, 2021-22 bmw 1 u m paketu. Auto bi bio u garanciji, manji motor i jeftiniji za održavanje, tako da, ko ga god bude osvojio, moći će sebi da priušti da ga vozi i neće morati odmah da ga proda. Ne želim da poklanjam polovna kola jer znam koliko tu ima ulaganja, koliko je auto oštećen, udaran, vraćana kilometraža - napisao je Bogdan, a potom ispisao i uslove za ovo darivanje.

Podsetimo, Baka Prase je poslednjih meseci bio u epicentru javnosti zbog sajber nasilja prema Kristini Kiki Đukić koja je tragično preminula u decembru prošle godine, a spekuliše se i da je počinila samoubistvo.

OVO SU SVI DETALJI O ADAMU I PORODICI ADAKTAR! Njihov rijaliti napraviće bum u regionu, priča se da je bahat, a ovim potezom je razbesneo Srbiju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading